[B4 2.0 16V ACE] Problem z podświetleniem, co spaliłem?
- enzomodena
- Forum Audi 80
[B4 2.0 16V ACE] Problem z podświetleniem, co spaliłem?
Witam, przejrzałem całe forum i nie znalazłem odpowiedzi na moją usterkę, a mianowicie wczoraj grzebałem przy wymianie żarówek podświetlających deskę rozdzielczą i przy wyjmowaniu środkowego tunelu(bo tam tez ma te dodatkowe zegary) zrobiłem zwarcie kabelkiem od podświetlenia popielniczki, i co najgorsze teraz nie mam ani podświetlenia dodatkowych zegarów, nie ma też popielniczki i zapalniczki oraz schowka i pokręteł od nadmuch, a nie pali się też podświetlenie radia! wszystkie bezpieczniki wydają się oki, ma ktoś może jakiś pomysł co nabroiłem czy gdzieś od tego podświetlenia jest dodatkowy bezpiecznik??? proszę o pomoc i pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2008, 17:49 przez enzomodena, łącznie zmieniany 1 raz.
- enzomodena
- Forum Audi 80
Dzięki koledzy za pomoc, ale uporałem się z zadaniem, nie był spalony żaden bezpiecznik i wiązki są oki, po prostu jak odłączone są zegary to nie świeci cała reszta, jakoś szeregowo musi to być podłączone, ważne że już jest oki, teraz trzeba zająć się podświetleniem blokady dyfra i elrktyryki na szybach! dzięki za pomoc pozdrawiam