Audi 80 B4 przód Cabrio, Borbet A, gwint KW, skóra, tył US
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
w jakim sensie?A mnie rażą koła :!: :!: :!:
16`myszon90 pisze:Co to za rozmiar :?: :?: :?:
nie widać? :lol:myszon90 pisze:i wzór :?: :?: :?:
gdzieś tyle będzie, paczka fajek nie wejdzie.myszon90 pisze:Zderzak przedni od ziemi to chyba < 5cm
Oj nie nie, wolę zostać przy tych co mam, tym bardziej że te "lampy" kosztują chyba 1000zł.myszon90 pisze:Pomyślałbym o takich lampach jesli mają być półśrodki.....
ej Krystian pędzisz do przodu .. zaczynasz mnie doganiać .. juz Ci więcej nic nie sprzedam, haha żartuję oczywiście. :mrgreen: Kiedy Cie widzę u siebie i robimy sesję siostrom ? Wózek jak mówiłem coraz coraz ładniejszy i tak ma być .. i jeszcze raz powtórzę KOLOR PRZECUDNY :!: ( mam nadzieję, że admini nie znegują mojego krzyku, hehe ) pozdro pozdro audiczkowy bracie.
Duooooooszołom.
Duooooooszołom.
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Americano z srebrnej Hondy :mrgreen: dzięki za pozytywną opinię. Też chciałbym urządzić jakaś sesję z Twoją niunią, może tam zawitam do tego sławnego Lublina , a jak nie to znowu na trasie. Aha i tak wogóle to ładna koleżankę przywiozłeś ze sobą w niedziele <mikolaj> hehe
kyjo, Maly-88, Radek5V, dzięki chłopaki
Pozdr.
kyjo, Maly-88, Radek5V, dzięki chłopaki
Pozdr.
Nie no kozaczek poprostu 8-) . ja myślę ze dobrze ze zderzak nie w kolorze cały bo taki pasuje do lini progów, z minusow to mi aluminium tez jakos nie podchodzi, reszta tak jak napisał Frano idzie w jak najodpowiedniejszym kierunku a najbarzdiej podoba mi sie ta gleba :lol:
Ja wiem że nie wszystko odrazu bo sam mam te dylematy , nie baw sie w półśrodki tylko zbieraj kaske na zespolone i rezaj soczewy z nich albo odrazu na soczewy poluj bo ich brak razi po oczach.
Pozdro600
Ja wiem że nie wszystko odrazu bo sam mam te dylematy , nie baw sie w półśrodki tylko zbieraj kaske na zespolone i rezaj soczewy z nich albo odrazu na soczewy poluj bo ich brak razi po oczach.
Pozdro600