Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Skradziono moje audi coupe s2 style pilnie proszę o pomoc

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
wolf
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: wolf » 01 paź 2008, 19:05

Bogu dzieki ze sie znalazla to najwazniejsze no i daj znac jak juz bedzie wiadomo co to za typki dobrali Ci sie do niuni :-)

Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele
Przyjaciele
Imię: Irek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant quattro
Silnik: 2.8 AAH

Post autor: IC69 » 01 paź 2008, 19:42

"Jest...zachował sje" :mrgreen:

Syf w środku i uszkodzona stacyjka, to pryszcz. Grunt, że masz ją s powrotem ;-)

Awatar użytkownika
Przemo95
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Przemo95 » 01 paź 2008, 20:21

mój sąsiad miał b3 też mu ukradli ale niestety jak ją znaleźli to była rozbita z każdej strony lecz całe szczęście że tobie tak nie zrobili

Awatar użytkownika
Lenio21
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: Lenio21 » 01 paź 2008, 21:21

nie byłem z Toba Rychu od początku ale cieszę sie że znalazło sie autko. Widząc po fotach naprawdę szkoda by było stracić takie cudo.
Pozdrawiam i czekam jak inni na relację z dochodzenia.

Awatar użytkownika
JPJ
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: JPJ » 01 paź 2008, 22:18

Tak śledzę ten temat od początku, powiem że przez to częściej ostatnio patrzyłem na przejeżdżające coupejki obok mnie po Krakowie. Fajnie, że samochód odzyskał właściciela-to jest najważniejsze...

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Lolek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Lolek » 02 paź 2008, 06:21

Ciesze sie bardzo ze odyzskales swoja coupetke <ok> widze ze w rodzinie jescze sa dwie OOOO quatro i ta co wiozla coupetke <ok> jesli mozesz to zrob foteczki aktualne z wnetrza coupety i wszystkie 3 razem :-)
POZDRAWIAM

grinch
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grinch » 02 paź 2008, 07:49

... A jednak bardzo sie ciesze że auto znowu u Ciebie , tylko martwi mnie jedna sprawa a mianowicie napisałeś ...

Że może być to osoba z forum :roll: Jestem cały czas aby poblokować dostęp do forum dla osób tylko zarejestrowanych, po co nam 1 miejsce w wyszukiwarka jak fury giną :!: Jesteśmy jedną wielką rodziną a nie tylko forum i forum ... ja tu nie widzę inne opcji jak poblokować wszystko i już :!:

Pozdro Rychu i teraz jej już pilnuj <ok>

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 02 paź 2008, 08:00

Dobrze ze sie odnalazlo coupe. Jak sprawa sie zakonczy to napisz co kto jak i gdzie.

Awatar użytkownika
Gosia
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Gosia » 02 paź 2008, 08:04

Danek pisze:Gosia, zamykanie dostępu do coraz to nowych działów mija się z celem. Po pierwsze z każdym takim krokiem spada efektywność wyszukiwarek, a nie o to nam chodzi. Po drugie tego typu posty pojawiały się najczęściej w "technicznym".
labek pisze:Gosia... no i co ze tak zrobisz... Złodziej sie zarejestruje i i tak moze czytac.. wiec niewiem po co cos takiego.
macie racje, to bez sesnu :-/
kris0181 pisze:Przeciez jak nie napiszesz skąd jestes i zamażesz tablice to nikłe szanse że nakryją autko... nie?
ale to jest pomysł, po prostu nie dawac zadnych fotek z numerem tablicy i usunąc z profilu miasto - bo jak ktoś z klubowiczów bedzie chciał wiedziec skad jest dany kolega, czy kolezanka to i tak bedzie wiedział, bo nawet na PW spyta <ok>
Rychu_coupe pisze:auto już u mnie i powiem ze nie ma źle silnik pali benzynka nawet była wszystko tak jak było no prawie oponki lipa :evil: środek tak brudny jakby jeżdzili węgiel łądować :evil: i stacyjka chyba do wymiany za chwile foto z podróży

[ Dodano: 2008-10-01, 18:48 ]
a o to i zdjecia z podróży
http://w3.bikepics.com/pics/2008/10/01/ ... 5-full.jpg
http://w3.bikepics.com/pics/2008/10/01/ ... 9-full.jpg
dobrze ze tylko kolego tyle i weź od razu pozabezpieczaj ją porzadnie

Awatar użytkownika
Solskier
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sebastian
Nadwozie: Sedan quattro
Silnik: 2,2 AAN
Kontakt:

Post autor: Solskier » 02 paź 2008, 08:51

Takiego imbecyla jak bym dorwał to pałą lałbym ażbym za....ał i nic ze poszedłbym siedzieć ale wiecej szmira by łapy nie postawiła na zadne inne auto :mrgreen:, pamietam jak dzisiaj jak "znajomi" pałowali gościa który dobierał sie do mojego pierwszego auta, pajac do dzisiaj chodzi o kuli i jeszcze mówi mi dzień dobry i myśle ze to go czegoś nauczyło :-) ale grunt to zabezpiecznia w 90% takie auta kradną leszcze, a jak wiadomo leszcz nie pójdzie na auto zabezpieczone.... Super ze autko stoi juz w domu. <ok>

Awatar użytkownika
Danek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Damian
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.2 KK
Kontakt:

Post autor: Danek » 02 paź 2008, 09:05

grinch, Czytałeś co napisał labek?
Co ci da zablokowanie forum i dostęp tylko dla zarejestrowanych? Dla złodzieja to żadna przeszkoda. Jedyna rada to wypowiedzi "z głową". Wymazywanie tablic, czy miasta też niewiele zmienia. Jak się boisz o autko bo masz w profilu miasto to wpisz tylko województwo/region i z czapki.
Osobiście uważam, że jest bardzo mało prawdopodobne, iż złodziej wykorzystuje forum do namierzenia jakiegoś auta. Moim zdaniem autko jest namierzane przez miejscowych amatorów cudzej własności. Nie słyszałem, żeby jakiś złodziej jechał na drugi koniec Polski, żeby komuś zwinąć samochód.

AdamE

Post autor: AdamE » 02 paź 2008, 09:08

Danek pisze:Nie słyszałem, żeby jakiś złodziej jechał na drugi koniec Polski, żeby komuś zwinąć samochód.
dokładnie tak... fakt,że później wiozą go na drugi koniec Polski to juz inna kwestia, ale zawsze najciemniej pod latarnią

Awatar użytkownika
kula_sc
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: kula_sc » 02 paź 2008, 09:29

AdamE pisze: dokładnie tak... fakt,że później wiozą go na drugi koniec Polski to juz inna kwestia, ale zawsze najciemniej pod latarnią
Sytauacja pare lat wstecz ojcu kolegi zgineło auto zgłosił na policje i wogóle oczywiście bez skutku, a tu przez przypadek w innej cześci miasta spotkał swoje auto jak gościu wyjeźdzał nim z garażu... gościu twierdził, że je kupił od kogoś z tego samego miasta, ale na całe szczeście wszystko się dla niego dobrze skończyło.

Awatar użytkownika
Gosia
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Gosia » 02 paź 2008, 10:54

Danek - a teraz taka prośba i pytanie do Ciebie i do administracji -
czy jest możliwosc stworzenia na forum zamknietego działu, tylko dla wąskiego grona klubowiczów, w którym by mozna było na luzie między sobą pogadac a najlepszych patentach na zabezpieczenie autka... nie wiem, według jakich kryteriów nabór do takiej grupy - to juz Wy byście musieli to jakoś ustalic

edit://
zreszta ja teraz niedawno jak kupiłam autko, to nawet PW z takim zapytaniem do Doca (głownego admina) napisałam , znaczy jak zabezpieczyc diesla, oprócz autoalarmu takiego "ze sklepu" ale nie odpisał mi, a na ogólnym forum nawet sie z tym pytaniem nie wychylam, bo wiem, ze nie mozna, chociaz w sumie nie wiem, czy na mojego grata by sie ktos polaszczył ale zawsze i tak lepiej spac spokojnie... to tylko Polska :roll:

Awatar użytkownika
Lenio21
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: Lenio21 » 02 paź 2008, 11:04

Gosia pisze:tylko dla wąskiego grona klubowiczów
no i ciekawe kto tam bedzie. Wcale mi sie pomysł nie widzi i nie ma tu prawa bytu. Każdy z nas ma swoje zabezpieczenia i nikomu nie bedzie sie chwalił ani doradzał. Nikt nie będzie brał odpowiedzialności za czyjeś auto.
Od tego są firmy zakłądające alarmy i zabezpieczenia. Nie dziwie sie, że Doc nie odpisał.
Jest wiele więcej tematów, o których
Gosia pisze:mozna było na luzie między sobą pogadac

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział Forum Audi 80”