Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Skradziono moje audi coupe s2 style pilnie proszę o pomoc

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
Gosia
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Gosia » 02 paź 2008, 11:14

Lenio21 pisze:no i ciekawe kto tam bedzie. Wcale mi sie pomysł nie widzi i nie ma tu prawa bytu.
OK, ja się tylko zapytałam - jak nie to nie, nie ma sprawy i juz ;-)

ps.
ale jakby mi ktoś z kolegów porzucił schemat elektryki i osprzętu silnika do takiego diesla jak mój to się nie obraże :-> bo jesli chodzi o "benzynę" to wiem jak sobie poradzic a tu niekoniecznie
:roll:

Awatar użytkownika
Lenio21
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: Lenio21 » 02 paź 2008, 12:08

Gosia pisze:OK, ja się tylko zapytałam
a ja tylko powiedziałem swoje zdania ;-)

Awatar użytkownika
Lolek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Lolek » 02 paź 2008, 16:34

i usunąc z profilu miasto - bo jak ktoś z klubowiczów

Przeciez gosiu miasto z ktorego sie pochodzi mozna podac dowolnie nie ma przymusu :!: nie gniewaj sie :-P
POZDRAWIAM <ok>

Awatar użytkownika
Gosia
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Gosia » 02 paź 2008, 16:46

Lolek pisze:i usunąc z profilu miasto - bo jak ktoś z klubowiczów

Przeciez gosiu miasto z ktorego sie pochodzi mozna podac dowolnie nie ma przymusu :!: nie gniewaj sie :-P
POZDRAWIAM <ok>
ja sie nie gniewam, coś Ty, ale denerwują mnie takie sytuacje, ze ktos ma fajne dopieszczone autko i budzi sie a go pod blokiem nie ma, albo lusterka wydłubane czy coś jeszcze co "moze sie przydac" :evil:

kyto
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: kyto » 02 paź 2008, 16:56

ja przepraszam, ze wtrace...ale chyba was troche ponosi. pamietajmy, ze jesli chodzi o nasze audi to najmlodsze ma 13 lat. nikt tego nie zmieni, ze to auto to staroc. wybaczcie, ale watpie, zeby zlodziej z drugiego konca Polski wchodzil na forum, szukal w waszych autach tego ktore mu pasuje, pozniej sprawdzal numery rejestracyjne i bral adres, jechal do danego miasta, zeby pozniej ukrasc to auto:) no prosze was. gra nie warta swieczki. szczegolnie, ze zlodziej nie idzie ulica i szuka okazji. on potrzebuje dni zapewne, zeby wybadac wlasciciela i gdzie auto stawia. a pozniej w dogodnej sytuacji go zwinac. wg mnie Rychowi audi zwineli gowniarze. nie mial zabezpieczen wiec zrobili to bez problemu. policja auto znalazla bo bylo porzucone. co juz swiadczy o tym, ze byli to amatorzy. podejrzewam, ze prawdziwy zlodziej nie jest tak glupi i nie wywozi auta za miasto. tnie je w garazu obok. bo jak ktos stwierdzil.najciemniej pod latarnia.

mellow_pak
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: mellow_pak » 15 paź 2008, 18:38

Ja sie tu zgodze z Willi ( z wypowiedzi na 1 stronie) oraz po czesci z kyto tuz nademna.
Racja nasz eniunki maja swoje lata i zlodziej z drugiego konca nie przyjedzie po takiego paronastolatka. Ale zlodziejaszki z okolic czychaja. jak pisal Willi nie warto zabardzo sie chwalic i pisac skad sie jest bo wydaje mi sie ze przez takie cos stracilem w Czestochowie swoje nowiuskie radio Pioneera ze swojego poprzedniego autka. Bylem na paru forach pisalem o wyposazeniu itp no i radyjko pojezdzilo raptem niecale 2 miesiace. Zlodzieje nie spia. Wiec zabezpieczmy swoje autka jak sie da, alermy malo daja najlepiej miec swoje wlasne zabezpieczenie :-P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział Forum Audi 80”