witam!
szukalem podobnego problemu na forum ale go nie znalazlem wiec piszę.
Niedawno pisalem o tym ze silnik mi przerywa i moim pdejrzeniem byla pompa paliwa. Jak sie okazalo wina lezala w zaplonie. Wymienilem swiece oraz kable zaplonowe. Wszystko bylo ok po wymianie tamtego dnia po krotkim okresie jazdy. Nastepnego dnia bylo juz tylko gorzej. Samochod czasami przerywa jak tarka a czasami chodzi normalnie ale czuje takie jakby tykanie delikatne. W nocy otworzylem maske i ujrzalem iskre ktora wydobywa sie przy kopulce z jednej z koncowek kabla. zdjąłem kopułkę ale nie zauważyłem niczego złego. Kable są nowe, sprawdzałem na poprzednich i to samo... Co moze byc przyczyną????
z góry dziękuję za pomoc
[B3 PM] przerywa - wydostajaca sie iskra???
Dzięki za porady super że można na Was liczyć, tak też zrobie, kopułka Boscha + paluch
@ Danek
więc chyba wrócę do Beru bo nie były jeszcze takie zniszczone
DZIĘKI RAZ JESZCZE!
Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-09-12, 18:16 ]
Obiecałem ze dam znać
Więc auto chodzi o 100% lepiej coś tam raz po raz pierdnie ale to już nie jest tarka... dziękuję Wam serdecznie za pomoc!
firma kopułki EPS oraz palca tak samo. Nie mogłem dostać Boscha...
Pozdrawiam!!!
@ Danek
więc chyba wrócę do Beru bo nie były jeszcze takie zniszczone
DZIĘKI RAZ JESZCZE!
Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-09-12, 18:16 ]
Obiecałem ze dam znać
Więc auto chodzi o 100% lepiej coś tam raz po raz pierdnie ale to już nie jest tarka... dziękuję Wam serdecznie za pomoc!
firma kopułki EPS oraz palca tak samo. Nie mogłem dostać Boscha...
Pozdrawiam!!!
Pytanie
Wybaczcie pytanie ale jestem świeży na forum. Gdzie się zaopatrujecie w części? Jest może jakiś sklep internetowy? Może macie jakiś sklep w Krakowie godny polecenia?
Pozdrawiam
ciaho - dzięki za odpowiedź
Pozdrawiam
ciaho - dzięki za odpowiedź
Ostatnio zmieniony 02 paź 2008, 17:50 przez AfroRad, łącznie zmieniany 1 raz.