[ALL] Swap na AFNa.
<rotfl> <rotfl> Przejechałbyś się Solskiera wozidłem to byś zmienił zdanie...przemik pisze:Mialem 1Z + soft (wykres znajdziesz na forum) , teraz mam AFN w serii... i nadal twierdze ze kazdy seryjny AFN ( nie mowie juz o zmodowanym) chodzi lepiej niz najbardziej skosowany 1Z...leszek_11 pisze:przemik, właśnie że mógłbyś się przewieźć. 1Z + soft chodzi lepiej niż AFN i to jest sprawdzone.
PS. A może kupiłeś już zmodzonego AFN'a dlatego Ci się tak wydaje xDDDDD
tadeuszob pisze:No tak ale gdzie, w mojej okolicy jest (chyba) V-Tech odzial Bydgoszcz i jakas firma w Brodnicy.
... Kolego jeżeli bardzo Ci zależy i chcesz mieć zrobiony profesjonalnie to jedź do Solskiera :mrgreen:
Ja byłem modzić AAZ i jestem happy nie ważne kilometry nie ważna męcząca jazda ... a już po modach byłem w szoku Mega Banan na Twarzy 8-)
... Solskier Rulez wpadnę w przyszłym roku
-
- Audi 80 Klub
a jak by wzioł kompa od afn dało by to cos.. bo soft jest inny niz w 1zSolskier pisze:tadeuszob, Jak masz juz wtrychy to jedz do jakiegoś pożadnego tunera na softa, przygotuj sobie z 1000zł i bedizesz miał około 125PS. <ok>
i w ogóle bedą jakies problemy z instalacja komp etc.. w aaz. czy instalacje elektryczne bardzo się różnią??
-
- Audi 80 Klub
nie nie wydzieraj instalacji z AAZ tylko musisz kupic wiazke elektryczna do ecu czyli cala instalacje do ecu a najlepiej moim zdaniem zalozyc juz kompa od np AHU 16bit jezeli chcesz 1z krecic na wiecei kucy, musisz posiadac rowniez przeplywke zaworek n75, orurowanie IC wrac z IC wsio co pod maska 1z siedzi :mrgreen: a co do pompy to mozesz zalozyc pompe z tlokorozdzielaczem 11mm a wtrychy od ASV
[ Dodano: 2008-10-09, 09:14 ]
podliczajac wszystko wyjdzie polowa wartosci samochodu, chyba ze masz dostep do tanich czesci
[ Dodano: 2008-10-09, 09:14 ]
podliczajac wszystko wyjdzie polowa wartosci samochodu, chyba ze masz dostep do tanich czesci
Nie da rady AFN ma turbawe z zmienna geo a 1Z nie xD, do 1Z przypasi tylko AHUslawek88yo pisze:a jak by wzioł kompa od afn dało by to cos.. bo soft jest inny niz w 1zSolskier pisze:tadeuszob, Jak masz juz wtrychy to jedz do jakiegoś pożadnego tunera na softa, przygotuj sobie z 1000zł i bedizesz miał około 125PS. <ok>
i w ogóle bedą jakies problemy z instalacja komp etc.. w aaz. czy instalacje elektryczne bardzo się różnią??
kolego zapomniałeś dodać ze jak sprzeda AAZ'eta to coś mu sie zwruci <rotfl>karol121 pisze: podliczajac wszystko wyjdzie polowa wartosci samochodu, chyba ze masz dostep do tanich czesci