Audi w b3 - seria
Audi w b3 - seria
Witam chodzę po forum i się dowiaduje o różnych rzeczach ten temat chce poświęcić o fabrycznym nagłośnieniu . Moja niunia ma narazie ubogie nagłośnienie ale będzie ori
Więc tak przód orginałki ale pójdą do renowacji
tył syczki fabryczne ale basówki muszę poszukać na allegro
i chce dołożyć w tylnych boczkach od avantu (oczywiście ori) jak będę zakładał el.szyby
i radyjko od b4 (audi gamma) z RDS
I co sądzicie o moim planie może być czy taki sobie :oops:
Więc tak przód orginałki ale pójdą do renowacji
tył syczki fabryczne ale basówki muszę poszukać na allegro
i chce dołożyć w tylnych boczkach od avantu (oczywiście ori) jak będę zakładał el.szyby
i radyjko od b4 (audi gamma) z RDS
I co sądzicie o moim planie może być czy taki sobie :oops:
Ostatnio zmieniony 27 gru 2011, 16:34 przez wujo1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Po co dokładać jeszcze te od Avanta? To radio bodajże ma tylko dwa kanały, które napędzają przód, a na tył idzie tylko sygnał do zewnętrznego wzmacniacza który jest przy głośnikach w drzwiach. Wiec nie wiem czy to wszystko napędzisz jednym radiem.
Moim zdaniem jak idziesz w ori granie, to zrób tak jak było w B3 oryginalnie, czyli z przodu w desce rozdzielczej i z tyłu w półce.
A i przednie głośniki kup drugie, to nie felgi że daje się do renowacji :mrgreen: Po prostu w przypadku tych głośników tego się nie opłaca robić. Takie używane kosztują 20zł komplet.
Moim zdaniem jak idziesz w ori granie, to zrób tak jak było w B3 oryginalnie, czyli z przodu w desce rozdzielczej i z tyłu w półce.
A i przednie głośniki kup drugie, to nie felgi że daje się do renowacji :mrgreen: Po prostu w przypadku tych głośników tego się nie opłaca robić. Takie używane kosztują 20zł komplet.
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Allegro - szukaj - głośniki audi 80 yyy.... http://www.allegro.pl/item445813598_ory ... b3_b4.html <palma> :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
Jak podłączyć głośniki tylne
Witam. Chciałem do swojego Audi 80 B3 podlaczyc tylne glosniki... Nie wiem od czego zacząć, którędy puścić kable... Ktoś może mi to krok po kroku wytłumaczyć??? Głośniki będę miał orginalne od Audi więc z wpasowaniem ich na tyl nie bedzie problemu... Czekam na odpowiedź... :roll:
-
- Forum Audi 80