[1.9TDI 1Z] VagCom - brak wyniku na 4 cylindrze.
[1.9TDI 1Z] VagCom - brak wyniku na 4 cylindrze.
Witam
Co może być przyczyną braku wyniku po pomiarze Vag-Comem w grupie 013 (Regulator równomiernej pracy - dawka wtrysku, cylinder 4)? Może ktoś spotkał się z takim cudem, to proszę o rozjaśnienie mojej ciemności. W załączeniu obrazek. Z góry dzięki. :mrgreen:
Co może być przyczyną braku wyniku po pomiarze Vag-Comem w grupie 013 (Regulator równomiernej pracy - dawka wtrysku, cylinder 4)? Może ktoś spotkał się z takim cudem, to proszę o rozjaśnienie mojej ciemności. W załączeniu obrazek. Z góry dzięki. :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 02 sty 2009, 09:33 przez alf, łącznie zmieniany 1 raz.
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
2.5TDI i Wszystkie PDki maja odczyty z czterech okienek jedank w przypadku 2.5 TDI to i tak jest pomijany jeden wtryskiwacz tak samo jak w 1.9 tyleze tam jest ich piec i dla tego mamy wypełnione wszystkie 4 pola No chyba ze ktoś zna inną teorie bo ta jest zupełnie przemyślana przezemnie - nigdzie nie wyczytane anie nie potwierdzone :mrgreen:
[B4 1.9 TDi 1Z]VagCom - brak wyniku na 4 cylindrze
Witam ponownie
Jak to dobrze poczytać uwagi mądrych ludzi!!!. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, które rozjaśniają moją ciemność. <ok> Pozostała mi jeszcze próba dynamiczna i jak coś mnie zamuli to znowu będę pisał.
pozdro
Jak to dobrze poczytać uwagi mądrych ludzi!!!. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, które rozjaśniają moją ciemność. <ok> Pozostała mi jeszcze próba dynamiczna i jak coś mnie zamuli to znowu będę pisał.
pozdro
Fajny topik... tylko ze caly czas nie wynika z niego dlaczego w jednym polu w grupie 013 jedno pole jest puste ??? ze jeden jest pomijany - ale dlaczego ??
Nie tylko silnik PD mają odczyt z wszystkich 4 wtryskiwaczy... najnowsze sterowniki silnikow 1.9 zasilanych VP 37 tez mają odczyt z wszystkich 4 garków - patrz silnik AVG
Pozdr
Nie tylko silnik PD mają odczyt z wszystkich 4 wtryskiwaczy... najnowsze sterowniki silnikow 1.9 zasilanych VP 37 tez mają odczyt z wszystkich 4 garków - patrz silnik AVG
Pozdr