Czarna w czerwonym jedzie na..białym! Nowa fela s.1 !
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Sesja letnia + wymiana podświetlenia str 1
Ostatnio zmieniony 06 sty 2009, 15:52 przez EwelinaCzarna, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
gniado, garkotluk1 ślicznie dziękuję chlopaki
DYZIO najbliższy spot u nas będzie w niedzielę, ja pewnie po moich urodzinach raczej nie będę w stanie dojechać heheehe więc zobaczysz kiedyś kiedyś.. - ..mam nadzieję, że będziesz mógł zobaczyć nie tylko to.. Ale narazie ciiiiiiiiiiii :mrgreen:
pozdrawiam <ok>
DYZIO najbliższy spot u nas będzie w niedzielę, ja pewnie po moich urodzinach raczej nie będę w stanie dojechać heheehe więc zobaczysz kiedyś kiedyś.. - ..mam nadzieję, że będziesz mógł zobaczyć nie tylko to.. Ale narazie ciiiiiiiiiiii :mrgreen:
pozdrawiam <ok>
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Misiaki nie lubią niebieskiego ... Czytaj str 1 ..
Ostatnio zmieniony 06 sty 2009, 16:15 przez EwelinaCzarna, łącznie zmieniany 1 raz.
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No to Ewelina miałaś szczęście w nieszczęściu !...heh...Swoją drogą ja od 1,5 roku śmigam na ledach w rejestracji i nikt się jeszcze nie przyczepił (odpukać) <ok> . Co do twoich planów na zmianę marchewkowego pola na czerwono - SŁUSZNIE :mrgreen: ale....nie na led...ponieważ świeca punktowo i nie jest to ładnie (miałem przez 3 dni)..postanowiłem zrobić tak jak jeden użytkownik tego forum (nie pamiętam który już :lol: )i kupiłem folię czerwoną i ponaklejałem ja na żaróweczki - efekt ? - SUPER całość idealnie rozświetlona soczyście czerwona !...jak chcesz to mogę Ci podesłać trochę tej folii bo to co ja kupiłem to pół forum by poobklejało swoje żaróweczki heh :mrgreen: Pozdrawiam Cię Czarna i szerokości życzę
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
KLAKSON napisałeś, że 1.5 roku jeździsz i nie złapali (odpukać) .. Ja wczoraj wracając tak sobie pomyślałam, że ponad 2 lata mam prawko i jeszcze żadnego mandatu, kontroli, punktów no nic.. No i masz.. Za poł godziny juz stałam i oczami świeciłam.. także nie znasz dnia ani godziny ..
Co do ledów.. Kupiłam je, założyłam pod tablicę i powiem Ci, że naprawdę ślicznie świeci.. Wiadomo w dzień jak w dzień może widać które mocniej świecą, ale nocą pieknie równo świeci :mrgreen: Ale dziękuję za chęci pomocy i radę <ok>
Jak do quattrówki będę wstawiała to się odezwę Pozdrawiam
Co do ledów.. Kupiłam je, założyłam pod tablicę i powiem Ci, że naprawdę ślicznie świeci.. Wiadomo w dzień jak w dzień może widać które mocniej świecą, ale nocą pieknie równo świeci :mrgreen: Ale dziękuję za chęci pomocy i radę <ok>
Jak do quattrówki będę wstawiała to się odezwę Pozdrawiam
- siwusek216
- Forum Audi 80