No właśnie jak wyglądają ???Obarek pisze:No jak tam Marconi masz te dywaniki?
Szukałem na Allegro podobnych w sensownej cenie ale ze stoperami, niestety bez powodzenia
Wlecze się jak przysłowiowe smarki po rękawie :lol:Marconi pisze:MacAudio jak tam postepy nad projektem Car-Audio ?
Ja też się dopisuję z tym że nie koniecznie niebieskie no i może z innym napisem :mrgreen: plus ewentualnie stoperki.Marconi pisze:Obarek dobrze myslisz , jestem za .
Tylko musze miec , welurowe , czarne , z niebieskim napisem Marconi
Chyba wyjątek, ale skoro wyjątek to patrz na to jak na opcję jezeli tylko ty nie masz :mrgreen: hehe Ja bym chetnie przygarnął jakies oryginały ciemno szare, bo mam tylko kierowcy (ale to takie marzenie ) tak z ciekawosci ktos pytał w ASO ile komplet welurów? Chetnie bym sie złozył z wami ale odległosc na spota.... :cry:MacAudiO pisze:Tak z ciekawości zapytam, macie panowie u siebie kołki do mocowania dywaników, czy mój audik jest wyjątkiem
Trochę to na opak wyszło ja właśnie mam kołki do mocowanie dywaników, ale nikt nie wspominał o tzw. stoperach i myślałem, że może to jakaś dodatkowa opcja :mrgreen:jmm pisze:MacAudiO pisze:Tak z ciekawości zapytam, macie panowie u siebie kołki do mocowania dywaników, czy mój audik jest wyjątkiem :?:
To dziwne, a dziur w tapicerce podłogi też nie masz? :shock:
Moja była sprzedana jako "wersja bez dywaników" a kołki ma.
OKi to zamawiamy x kompletów z napisem Marconi w ramach integracjiObarek dobrze myslisz , jestem za .
Tylko musze miec , welurowe , czarne , z niebieskim napisem Marconi
Koleś chyba sam nie wie co ma, w opisie podaje pojemność prawie 3 litry później 2.8.Obarek pisze:PS widzieliście tą kupejke ?
http://moto.allegro.pl/it...ytas_audi_.html
były wogóle takie silniki kładzione - w serii chyba tylko 2,8 aah to chyba jakiś swapik nie?
I czy ktoś widział kiedykolwiek uchylane tylne szybki elektryczne?
Może najpierw kupimy wspólnie dywaniki a potem jakś kupejkę na zapas:)