Czarna w czerwonym jedzie na..białym! Nowa fela s.1 !
- Danek
- Forum Audi 80
- Imię: Damian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
Czy aby masz alternator w porządku? Sprawdź szczotki i pierścienie bo coś mi się zdaje, że jak dostaje obrotów to szczotki albo podskakują na nierównej powierzchni i słabo styka, albo szczotki są mocno wytarte i słabo je dociska. Innego wytłumaczenia spadku napięcia przy wzroście obrotów nie widzę.KLAKSON pisze:A widzisz bo u mnie to jakoś kiszowato wyszło. ..pomiędzy 3-5tys obr/min miałem słabo podświetlone i 120-160km/h też lipa
- Danek
- Forum Audi 80
- Imię: Damian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
KLAKSON, <ok> . No to fajnie się zrozumieliśmy :mrgreen: .
A ja mam na ledach i jest ok. Ja testowałem różne ledy i powiem tak jakie by nie były, wystarczy przetrzeć je papierem ściernym 600-800 do całkowitego zmatowienia. Jak czubek jest półokrągły to spiłować go na płasko. Jak ledy będą całkowicie matowe to świecą równo. Jednak lepiej świecą te fabrycznie spłaszczone (z takim odwróconym stożkiem wewnątrz) ale te też trzeba zmatowić.
A ja mam na ledach i jest ok. Ja testowałem różne ledy i powiem tak jakie by nie były, wystarczy przetrzeć je papierem ściernym 600-800 do całkowitego zmatowienia. Jak czubek jest półokrągły to spiłować go na płasko. Jak ledy będą całkowicie matowe to świecą równo. Jednak lepiej świecą te fabrycznie spłaszczone (z takim odwróconym stożkiem wewnątrz) ale te też trzeba zmatowić.
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
To nie do końca prawda, że nie złapią z tym CB :-| . U siebie miałem przypadek, że misiek mi powiedział, że niby jest czysto i chwilę potem mnie zatrzymał . Są jeszcze inni kierowcy co mrugną :lol:a.milewski.mm pisze:EwelinaCzarna kupujesz CB+antenkę i miśki za prędkość Cie nie łapią, przynajmniej na 80-90%
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
KLAKSON co do ledów to tak jak napisał Denek.. Te ze stozkiem do środka i swiecą ślicznie
a.milewski.mm co do CB racje masz.. W najbliższym czasie się wyposażę, zawsze to jakieś dodatkowe zabezpieczenie przed miśkami. Narazie jednak było troszkę więcej wydatków (typu studia ) a mniej dochodów, dlatego, że nie ma bardzo co ochraniać, jakieś w sumie pojedyńcze imprezy a na bramce to ja stać nie chcę .. :roll:
a.milewski.mm co do CB racje masz.. W najbliższym czasie się wyposażę, zawsze to jakieś dodatkowe zabezpieczenie przed miśkami. Narazie jednak było troszkę więcej wydatków (typu studia ) a mniej dochodów, dlatego, że nie ma bardzo co ochraniać, jakieś w sumie pojedyńcze imprezy a na bramce to ja stać nie chcę .. :roll:
Ty sie ciesz, że ja nie woże wlepy .. bo nikomu z naszego klubu by nic nie darowali .. zwłaszcza oddania dowodu :mrgreen: a jak mialem naklejkę vaglublin.pl to jak mnie zatrzymali to sie pytali czy to są jakieś nocne wyścigi ... (edit by mod).
Kto dogoni ... (edit by mod) <tance>
Duo, proszę bez obraźliwych uwag w wiadomym kierunku. Niedawno poruszany był temat niewybrednych komentarzy i nazewnictwa. Lepiej byś zaczął stosować znaki interpunkcyjne.
Kto dogoni ... (edit by mod) <tance>
Duo, proszę bez obraźliwych uwag w wiadomym kierunku. Niedawno poruszany był temat niewybrednych komentarzy i nazewnictwa. Lepiej byś zaczął stosować znaki interpunkcyjne.
Ostatnio zmieniony 06 paź 2008, 20:21 przez duo, łącznie zmieniany 1 raz.
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
peter_k gdyby nie dobra duszyczka, która siedziała obok mnie to na suszarce wyswietliłaby się prędkość blisko 130km/h a nie 73 .. :roll:
No a CB już jest ostro w planach, bo ja ogólnie 'ciężką' nogę mam :mrgreen:
Lolek dzięki, aluski będą <ok>
duo mnie zapytali czy to moje czerwone - i tu uwaga - A4 to jakies podrasowane jest poprawiłam pana policjanta, że to B4 i że to bidne 90 kucyków, a ten powiedzial, że pewnie jest się czym pościgać 8-) Hehehe .. No panowie mnie poprostu rozbroili swoim pojęciem na temat samochodów i ich mocy :mrgreen:
A jak powiedziałam, że w domu mam drugą miłość w quattro to zapytali, czy tp taka marka samochodu :mrgreen: no coment :mrgreen:
No a CB już jest ostro w planach, bo ja ogólnie 'ciężką' nogę mam :mrgreen:
Lolek dzięki, aluski będą <ok>
duo mnie zapytali czy to moje czerwone - i tu uwaga - A4 to jakies podrasowane jest poprawiłam pana policjanta, że to B4 i że to bidne 90 kucyków, a ten powiedzial, że pewnie jest się czym pościgać 8-) Hehehe .. No panowie mnie poprostu rozbroili swoim pojęciem na temat samochodów i ich mocy :mrgreen:
A jak powiedziałam, że w domu mam drugą miłość w quattro to zapytali, czy tp taka marka samochodu :mrgreen: no coment :mrgreen: