masz racje,to tylko Twoje zdanie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Duo,jak tak bardzo ci zalezy na tej misce ryzu,to moge Ci przeslac-od oryginalnych Chinczykow :mrgreen: .Przeciez nie zostawie Bro w biedzie <ok> .Ale powiem Ci,ze wlepe masz lepsza niz ta z Kronach :mrgreen: .Pozdro Bros4nte pisze:dajcie spokój robicie z tego forum już przedszkole,cieszycie sie jak dzieci z naklejki.może jeszcze każdy będzie opisywał jaki to mandat dostał i za co.dla mnie osobiście to jest zaprzatanie głupotami tego forum,ale to tylko moje zdanie.
..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
no dobra, więc tak : robie zapisy na wlepy, kto chętny? wpisywać się na listę:spaykee pisze:Duo ta wlepa to mnie już kompletnie rozwaliła na łopatki. <rotfl2> <rotfl2> Gratki, jeśli dostaniesz dwie, możesz mi jedną podesłać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ryżu u mnie pod dostatkiem... <ok> <rotfl2>
1. Spaykee
..
:mrgreen:
[ Dodano: 2008-10-09, 21:21 ]
dzięki, że pamiętasz o audiczkowym bracie mieszkającym tu, w kraju kwitnącej jabłoni :mrgreen: Maciek z tą miska ryżu dorzuć mi pałeczki, zjem prawdziwy chiński posiłek w odpowiedni sposób, a na koniec zagram pałeczkami na bębenku :mrgreen:Route 66 pisze:Duo,jak tak bardzo ci zalezy na tej misce ryzu,to moge Ci przeslac-od oryginalnych Chinczykow :mrgreen: .Przeciez nie zostawie Bro w biedzie <ok> .Ale powiem Ci,ze wlepe masz lepsza niz ta z Kronach :mrgreen: .Pozdro Bro
chyba chciales rzec Wasc-na cymbalkach :roll: .Co do prawdziwego posilkiu a`la chinese,to jeszcze kundla musisz w Lublinie upolowac :mrgreen: .A na bebenku to ja zagram,poniewaz stary jestem,i mnie ten zaszczyt sie nalezy <ok>duo pisze:no dobra, więc tak : robie zapisy na wlepy, kto chętny? wpisywać się na listę:spaykee pisze:Duo ta wlepa to mnie już kompletnie rozwaliła na łopatki. <rotfl2> <rotfl2> Gratki, jeśli dostaniesz dwie, możesz mi jedną podesłać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ryżu u mnie pod dostatkiem... <ok> <rotfl2>
1. Spaykee
..
:mrgreen:
[ Dodano: 2008-10-09, 21:21 ]dzięki, że pamiętasz o audiczkowym bracie mieszkającym tu, w kraju kwitnącej jabłoni :mrgreen: Maciek z tą miska ryżu dorzuć mi pałeczki, zjem prawdziwy chiński posiłek w odpowiedni sposób, a na koniec zagram pałeczkami na bębenku :mrgreen:Route 66 pisze:Duo,jak tak bardzo ci zalezy na tej misce ryzu,to moge Ci przeslac-od oryginalnych Chinczykow :mrgreen: .Przeciez nie zostawie Bro w biedzie <ok> .Ale powiem Ci,ze wlepe masz lepsza niz ta z Kronach :mrgreen: .Pozdro Bro
p.s.
Bebenek bedzie w niedziele rano :mrgreen: ...ciezka sprawa sie szykuje :shock:
Panie,ta dziewczyna oszalala-z Lublina do londynu Oplem nagina :shock: .No ale masz racje,jajka trzeba umyc :mrgreen: ....oj sie bedzie dzialo <ok> .Pozdrowiska i dopieszczaj Niunkeduo pisze:sam jesteś jak bębenek :mrgreen: ... już w niedziele ? to weź się tam ogarnij, umyj, ogól i kochanice wygnaj! <mikolaj>Route 66 pisze: Bebenek bedzie w niedziele rano :mrgreen: ...ciezka sprawa sie szykuje :shock:
- homer
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ludzie czy was podupilo ze tak powiem?? :shock: gosc lamie prawo przyznaje sie do tego a 3/4 spolecznosci forum ma mokro w gaciach z tego powodu i robi uhy ahy no ze tak powiem troszku zenua
PS.Duo do ciebie nic prywatnego bo to twoje ryzyko ale zachowanie ludzi tu jest naprawde przekomiczne...a ty ich podkrecasz :roll:
mam pomysl potrac pieszego na pasach ciekawe ile bedzie osob cie cieszylo <ok>
PS.Duo do ciebie nic prywatnego bo to twoje ryzyko ale zachowanie ludzi tu jest naprawde przekomiczne...a ty ich podkrecasz :roll:
nie samo łamanie przepisów jest śmieszne, bo nie jest, ale sposób w jaki duo został ukarany jest zabawny i można się z tego po zgrywać... wyluzuj homer bo jestem skłonny stwierdzić, że nikt Tu nie popiera piractwa drogowego itp. - nie mówię tu o parkowaniu w złym miejscu bo to ciężko nazwać piractwem
no w porządku ale jakby nie było nikt tu się nie śmiał z samego faktu zaparkowania auta w ten sposób tylko z kary. No kurczę... wszyscy na większości forów internetowych wymagają czytania ze zrozumieniem, a jak się okazuje, nie wszyscy jednak mogą to spełnić(bez złośliwości ).noorbi pisze:Więc zastawianie takich miejsc to skrajna bezmyślność...
do przodu i do przodu bueheh, a tak nawiasem .. zeby każdy czytał własnie ze zrozumieniem i czytal wszystko od poczatku do końca to niektorych postow by nie było, i prosba do spietych kolegów - wyluzujcie bo widać po postach waszą desperacje ..
helołłłłł! ja przynajmniej aut innej marki nie wrzucam w swoim temacie - norbi ile masz innych wozow niz audi 80 w temacie swoim ? to jest dopiero spam :mrgreen:
chciałbym pozdrowić wszystkich spamerów i mitomanów Z tego forum :mrgreen: ps. trzymam kciuki za wasze swapy, rezania itd itd szacun, heheheh.[/b]
[ Dodano: 2008-10-11, 20:32 ]
helołłłłł! ja przynajmniej aut innej marki nie wrzucam w swoim temacie - norbi ile masz innych wozow niz audi 80 w temacie swoim ? to jest dopiero spam :mrgreen:
chciałbym pozdrowić wszystkich spamerów i mitomanów Z tego forum :mrgreen: ps. trzymam kciuki za wasze swapy, rezania itd itd szacun, heheheh.[/b]
[ Dodano: 2008-10-11, 20:32 ]
ile osob? hmm to zalezy ktorego polityka wybiorę na cel :mrgreen:homer pisze: