Smycze
- enzoo
- Audi 80 Klub

- Imię: Mirosław
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Smycze
Witam
Tak sobie pochodziłem po allegro i wpadłem na pomysł z klubowymi smyczkami. Mozna by było na sam początek zrobić 50 szt. i jak by szybko zeszły to następne 50 szt. Aukcja smycz robionych na zamówienie na Szmyczki Widziałem u golfiarzy że oni mieli takie coś
Tak sobie pochodziłem po allegro i wpadłem na pomysł z klubowymi smyczkami. Mozna by było na sam początek zrobić 50 szt. i jak by szybko zeszły to następne 50 szt. Aukcja smycz robionych na zamówienie na Szmyczki Widziałem u golfiarzy że oni mieli takie coś
-
a.milewski.mm
- enzoo
- Audi 80 Klub

- Imię: Mirosław
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
kokolino1, ja obliczyłem że kosztowałaby 188 zł w zaokrągleniu i wychodzi na to że jedna smyczka bez wysyłki by kosztowała około 3,80 plus koszt przesyłki to gdzieś tak z 6 zł no i plus 4 albo i nawet 6 zł żeby organizator też coś zarobił i wyjdzie gdzies razem z przesyłką 12 zł a na pewno dużo by ludzi chciało mnieć taką smyczke i to nie jedną tylko minimum dwie. Też jeszcze można doliczyć składke klubową tak gdzieś z 8 zł żeby była okrągła sumka czyli 20 zł a organizator by zarobił około 300 zł i jakby było więcej chętnych za tą sumke znów zainwestował i by mu się zwróciło i jeszcze więcej by zarobił. nie byłem dobry z ekonomi ale coś tam kumam
heh takie jest moje skromne i długie zdanie