[All] Alufelgi
- robertas1.8
- Forum Audi 80
[All] Alufelgi
Panowie zbliża sie zima, stalówki już przygotowane na sól :mrgreen: No i od dłuższego czasu przygotowuje sie do zrobienia czegoś z alu. To że ranty będe polerował to w 100% pewne, ale jak tak sobie nad tym myśle to.... właśnie tu mam spory dylemat Bo skoro już sie z nimi będe bawił, to mam 2 opcje. Śrdek felgi jest w b.dobrym stanie i w sumie nie trzeba nic robić, ale ostatnio wpadł mi do głowy pomysł żeby walnąć środek na czarno albo też na jakiś czarny metallic. Więc tu pytanie do was... co waszym zdaniem powinienem zrobić?? Licze na szczere opinie, zrobiłem taki jakiś prosty VT, więc z góry przepraszam bo widać że Vtjuner ze mnie taki jak z koziej du.. trąba <haha> Wypowiedzcie sie :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2010, 15:05 przez robertas1.8, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
a ja zrobilbym tak:
1 opcja - wypolerowal bym sam rant bo piszesz ze srodek masz w b.db stanie
2 opcja - wypolerowalbym i rant i srodek felgi, tak prezentowaly by sie one najlepiej
Wersja ktora proponujesz ze wypolerowalbys tylko rant a srodek na czarno moim zdnaiem jest beznadziejna, felga ma podkreslac charakter auta a nie zlewac sie z cala budą
Pozdrawiam i powodzenia z polerka
1 opcja - wypolerowal bym sam rant bo piszesz ze srodek masz w b.db stanie
2 opcja - wypolerowalbym i rant i srodek felgi, tak prezentowaly by sie one najlepiej
Wersja ktora proponujesz ze wypolerowalbys tylko rant a srodek na czarno moim zdnaiem jest beznadziejna, felga ma podkreslac charakter auta a nie zlewac sie z cala budą
Pozdrawiam i powodzenia z polerka
- robertas1.8
- Forum Audi 80
Widze że zdania są mieszane Na początek środek zostawiam, a zabiore sie za rancik :mrgreen: Mam nadzieje tylko że uda mi sie go zrobić na błysk :mrgreen: Bo fela tylko 7,5" ale rantu jest tak z 6 cm więc spodziewam sie fajnego efektu :mrgreen: Dziękuje za wasze wypowiedzi Teraz czekać tylko na przymrozki i kupić duży zapas plastrów na palce <haha>
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80