Sklep - Ringi na zegary - Dido
Sklep - Ringi na zegary - Dido
... Ringi Obręcze od Dido do audi 80
Strona domowa producenta : http://dido.win.pl/sklep/index.php
Telefon tel. (0) 506 423 919
email: dido@dido.win.pl
Gadu-Gadu: 1951591
Polecam wszystkim tego sprzedawce, ringi bardzo świetnie pasują do wnętrza, w szybki i łatwy sposób można odświeżyć licznik w swoim aucie :mrgreen:
W jego asortymencie pojawiają się ringi na zegary, pokrętła nawiewu, dodatkowe zegary itp..
Sam posiadam owe ringi i jestem w nich bardzo zadowolony. Polecam Wszystkim szybka i miła obsługa :!:
Strona domowa producenta : http://dido.win.pl/sklep/index.php
Telefon tel. (0) 506 423 919
email: dido@dido.win.pl
Gadu-Gadu: 1951591
Polecam wszystkim tego sprzedawce, ringi bardzo świetnie pasują do wnętrza, w szybki i łatwy sposób można odświeżyć licznik w swoim aucie :mrgreen:
W jego asortymencie pojawiają się ringi na zegary, pokrętła nawiewu, dodatkowe zegary itp..
Sam posiadam owe ringi i jestem w nich bardzo zadowolony. Polecam Wszystkim szybka i miła obsługa :!:
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2012, 14:33 przez grinch, łącznie zmieniany 1 raz.
- Doc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Do Passata kupiłem ringi plastikowe polakierowane na chrom.
Powiem Wam, że to o tyle wygodniejsze, że łatwiej je zginać aby przełożyć przez otwory, same się odkształcają jak to plastik.
Łatwiej się przykleja się, bo to lekki plastik.
Wygląd jest ok.
Producenta nie pomnę, bo kupował mi je Franek w Niemczech z ebay. Dido powinien również mieć w ofercie plastikowe.
Powiem Wam, że to o tyle wygodniejsze, że łatwiej je zginać aby przełożyć przez otwory, same się odkształcają jak to plastik.
Łatwiej się przykleja się, bo to lekki plastik.
Wygląd jest ok.
Producenta nie pomnę, bo kupował mi je Franek w Niemczech z ebay. Dido powinien również mieć w ofercie plastikowe.
- bieniek1984
- Forum Audi 80
- bieniek1984
- Forum Audi 80