jacu78 pisze:Chciałbym poruszyć kwestię pewnej informacji. Otóż przeglądam listę postów od mojej ostatniej wizyty, gdy chcę przejść na kolejną stronę, wyświetla mi się informacja "Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów". Odświeżenie strony nic nie pomaga. Czasem udaję mi się wejść na kolejną stronę po nastym razie... To samo tyczy się listy postów "bez odpowiedzi". Macie jakąś radę jak zrobić, żeby było normalnie? Czy ktoś się spotkał już z takim przypadkiem?
Jest to najprawdopodobniej spowodowane tym, że przejrzenie jednej strony trochę Ci zajmuje. Spróbuj zrobić tak: otwórz listę postów od ostatniej wizyty i wtedy przejdź na kolejną stronę. Powinno zadziałać. Dzieje się tak dlatego, że ta lista działa na zasadzie mechanizmu wyszukiwarki, a wyniki wyszukiwania są zapamiętywane w bazie i mają tylko określony okres ważności, po którego minięciu są usuwane i trzeba ponowić wyszukiwanie (mechanizm ten jest potrzebny, bo znacząco zmniejsza obciążenie serwera).
Możliwe rozwiązania:
1. ze strony administracji: wydłużenie czasu cacheowania wyników wyszukiwania.
2. ze strony użytkownika: częstsza interakcja ze stroną z wynikami (np przełączenie się między podstronami raz na kilka minut).
Możesz też wykorzystać listę wątków z nieprzeczytanymi postami i jeżeli Twój problem się powtórzy, wystarczy wrócić na główną stronę i ponownie otworzyć tą listę.