[80 B3 1.8 PM]podswietlanie panela sterowania nadmuchami
[80 B3 1.8 PM]podswietlanie panela sterowania nadmuchami
Witam, czy to mozliwe żeby jednocześnie przepaliły sie żaróweczki od podswietlania panela sterowania nadmuchami+podswietlanie włacznika ogrzewania tylnej szyby+podswietlanie włącznika świateł przeciwmgielnych i ABS ,Nie wiem od kiedy bo nie mialem okazji jeździć wieczorem zauważylem wlaśnie dziś że nie działają ,bezpieczniki posprawdzałem ok ,Grzebałem trochę z tydzień temu przy radiu ,czy to mozliwe że zrobiłem jakieś zwarcie i poszły akurat te żaróweczki ? dzięki
Witam ponownie, wygląda na to że żaróweczki się przepalily , nie kupiłem jeszcze ale znalazłem dwie dobre i świeca , ale w zwiazku z tym moje kolejne pytanie , u góry na przyciskach od właczania grzania tylnej szyby , świateł przeciwmgielnych każdy przycisk składa się z dwóch żarówek po przekreceniu kluczyka w stacyjce od razu swieci się górna podswietlenie przycisku po wlaczeniu przycisku dolna czyli że załaczone czy tak byc powinno , bo na przykład na żaróweczki od panela nawiewu napięcie idzie dopiero po właczeniu swiateł czy to normalne czy może cos pochrzanione?
jak można to bardziej mi chodzi o odpowiedz na : na przyciskach od właczania grzania tylnej szyby , świateł przeciwmgielnych każdy przycisk składa się z dwóch żarówek po przekreceniu kluczyka w stacyjce od razu swieci się górna podswietlenie przycisku po wlaczeniu przycisku dolna czyli że załaczone czy tak byc powinno , dzięki
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Dokładnie tak ma być, jak przekrecasz zapłon zapala sie góran żarówka (podświetlanie) jak włanczasz funkcje przycisiem dodatkowo zapala sie dolna żarówka podswietlająca aktywność danego przycisku, niektóre przyciski - takie jak od halogenów nie beda miały aktywnego podswietlania (dolnej żarówki) jesli nie właczysz świateł i to bez względu na to czy jest wciśniety przycisk czy nie. Tak jak masz teraz jest z pewnością dobrze nie szukaj dziury w całym <ok>msprytny pisze:jak można to bardziej mi chodzi o odpowiedz na : na przyciskach od właczania grzania tylnej szyby , świateł przeciwmgielnych każdy przycisk składa się z dwóch żarówek po przekreceniu kluczyka w stacyjce od razu swieci się górna podswietlenie przycisku po wlaczeniu przycisku dolna czyli że załaczone czy tak byc powinno , dzięki