[b4] Zmiany wizualne, opcje stylizacji
[b4] Zmiany wizualne, opcje stylizacji
Witam dzis znalazłem fotki pewnej B4 projekt bardzo mi sie spodobał jak dla mnie cos pięknego delikatnie i ze smakiem i chcę uzyskac taki sam efekt tylko że mało co sie znam na tuningu wizualnym
http://www.rezacze.pl/galeria/elmlody/elmlody.html
mam pare pytan;
Gdzie kupie elementy użyte w tym aucie a dokładnie przednie klosze,zderzaki przednie i tylne oraz tylne czarne klosze z taka wstawka po srodku. Znacie jakieś firmy strony internetowe gdzie mogę zamówić identyczne elementy? Z góry dzieki!. Pozdrawiam!!!
http://www.rezacze.pl/galeria/elmlody/elmlody.html
mam pare pytan;
Gdzie kupie elementy użyte w tym aucie a dokładnie przednie klosze,zderzaki przednie i tylne oraz tylne czarne klosze z taka wstawka po srodku. Znacie jakieś firmy strony internetowe gdzie mogę zamówić identyczne elementy? Z góry dzieki!. Pozdrawiam!!!
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2010, 15:07 przez mike21, łącznie zmieniany 2 razy.
allegro Ci pomoże
lub Elmatadore czyli użytkownik Elmlody na www.audiklub.org
[ Dodano: 2007-03-21, 19:31 ]
prędzej kupisz soczewki niż wymieniony prze zemnie zderzak :!:
lub Elmatadore czyli użytkownik Elmlody na www.audiklub.org
[ Dodano: 2007-03-21, 19:31 ]
znajdź mi zderzak z Audi RS2 przedni oczywiście...oryginalny żaden laminat :-|AUDI_A6 pisze:Zderzaki przednie proste modele czasem można spotkać na allegro, soczewki tu jest najgorzej są drogie i rzadko spotykane jednynie pozostaje Ci szukać na allegro..
A co do tego AUDI jest poprostu piękne
prędzej kupisz soczewki niż wymieniony prze zemnie zderzak :!:
...więc o taki zderzak mu chodzimike21 pisze:Gdzie kupie elementy użyte w tym aucie a dokładnie przednie klosze,zdeżaki przednie i tylnie oraz tylnie czarne klosze z taka wstawka po srodku. Znacie jakieś firmy strony internetowe gdzie mogę zamówić identyczne elementy?Z góry dzieki!.
...wszyscy dobrze wiemy, ze elmlody ma z przodu oryginalny RS2 :lol:
...p.s. policz sobie ok 5 tys zł...może wystarczy...na skompletowanie takiego zestawu
Myslałem ze wiecejFranoF1 pisze:...więc o taki zderzak mu chodzimike21 pisze:Gdzie kupie elementy użyte w tym aucie a dokładnie przednie klosze,zdeżaki przednie i tylnie oraz tylnie czarne klosze z taka wstawka po srodku. Znacie jakieś firmy strony internetowe gdzie mogę zamówić identyczne elementy?Z góry dzieki!.
...wszyscy dobrze wiemy, ze elmlody ma z przodu oryginalny RS2 :lol:
...p.s. policz sobie ok 5 tys zł...może wystarczy...na skompletowanie takiego zestawu
A te podróbki warto w to inwestowac? Nie znam sie na tym wsumie nie musi być orginalnie ale chciałbym podobny efekt.
P.s jest ten opis gdzieś w ineternecie to audi jest piekne
POZDRAWIAM!!!
"może wystarczy"
mały kosztorys:
soczewki 1200zł
xenon 700zł
zderzak od 500 do 1200zł ciężko dorwać...prawie że graniczy z cudem
halogeny od 400 do 800zł
kierunki od 300 do 600zł
zderzak tylni od 500zł do 1200zł tak samo jak z przednim :-|
blenda + lampy tylne od 400zł do 1000zł
nie będę wymieniać cen wyposażenia w środku...ponieważ nie orientuje sie kompletnie
pozdrawiam
p.s. miłego szukania
mały kosztorys:
soczewki 1200zł
xenon 700zł
zderzak od 500 do 1200zł ciężko dorwać...prawie że graniczy z cudem
halogeny od 400 do 800zł
kierunki od 300 do 600zł
zderzak tylni od 500zł do 1200zł tak samo jak z przednim :-|
blenda + lampy tylne od 400zł do 1000zł
nie będę wymieniać cen wyposażenia w środku...ponieważ nie orientuje sie kompletnie
pozdrawiam
p.s. miłego szukania
poszperaj na aukcjach internetowych bo nawet na allegro niedawno widziałem cześci z tego auta do sprzedania chyba go rozbierał bo o ile dobrze kojaze kupił teraz A4 avanta pokaz te zdjecia na www.audiklub.org oni ci dadza kontakt do niego i moze jeszcze zdażysz sie obkupic