[80 B4] skrzywiony fotel kierowcy
[80 B4] skrzywiony fotel kierowcy
Witam mam pytanie czy da się soś zrobić z fotelem kierowcy bo jest trochu przechylony w prawo. Chyba wczesniejszy własciciel sporo ważył albo chciął byc blisko pasażera :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 01 mar 2007, 16:03 przez rczopik2, łącznie zmieniany 1 raz.
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Czekaj bo nierozumiem!rczopik2 pisze:Cos mi się widzi ze ten fotel z twardych rurek jest zrobiony nie drgnie.
Juz tak próbowałem jak kolega napisał chodzi o niewiele 15-20mm przechylić w lewo. Ktos ma jeszcze jakis pomysł??
Co masz skrzywione: siedzisko , oparcie czy cały fotel? Tylko w prawo czy może jeszcze w tył? Opisz to dokładnie, to coś się wymyśli,bo trochę się tych foteli już naprostowałem.
a zobacz czy sie nie kiwa na boki bo moze to niechodzi o same oparcie tylko tam w szynie od strony drozka zmiany biegow poprostu nie masz tych plastikow do porwadzenia fotela obejrzyj z jednej i z drugiej strony szyny fotela czy czegos nie brakujerczopik2 pisze:Dokładnie jest oparcie i siedzisko w prawo przechylone.
Potrzeba jakieś 15-20mm przechylić oparcie w lewo, siedzisko niewiele mniej.
Chłopak ma rację. Przerabialem kiedyś coś podobnego.wedkarz23 pisze:siema, fotele są zrobione z profilowanej blachy i jak raz się przegioł to już się będzie przeginał aż pęknie miałem taki problem u siebie i nawet przed pęknieciem wzmocniłem go a jek już pękł to był spawany i itak nie uchroniło mnie to przed wymianą SZKODA CZASU I NERWÓW WYMIEŃCIE OD RAZU
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
rczopik2 pisze:Witam mam pytanie czy da się soś zrobić z fotelem kierowcy bo jest trochu przechylony w prawo. Chyba wczesniejszy własciciel sporo ważył albo chciął byc blisko pasażera
wilu8 pisze:szczerze mówiac to niezłe akrobacje trzeba wyczyniac zeby go pokrzywic
nie lepiej korzystac z tylniej kanapy
Najlepiej jakbys wyjoł i na wierzchu zobaczył co jest grane...
a co do tych cytatow to mowisz ze niewiesz co sie stalo :mrgreen: moze nie pamietasz?