[b3/b4] Modyfikacje - wydech koncowy
- Łukaszek KSZO
- Forum Audi 80
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
a kto ci patrzy pod podwozie :mrgreen:Łukaszek KSZO pisze:a co przepisow prawnych to o brak katalizatora (jest wbity do dowodu) co grozi?
a tak serio to jest jedna z części zamiennych więc równie dobrze może jej nie być-zawsze możesz powiedzieć niebieskim że cię na niego nie stać <ok>
Sam mam zamiar go wywalić bo jeśli mi zamula układ to po co ma być :-x
A tłumiki mam ori firmy FERROZ i dźwięk z silnika i tak je zagłusza-piękne brzmienie 5 cio cylindrówki 8-)
- Łukaszek KSZO
- Forum Audi 80
- Łukaszek KSZO
- Forum Audi 80
Duo i jak z tym wydechem ?? Zrobiłeś jak pisałeś ?? Ja noszę się z zamiarem wywalenia strumienicy, wstawienia zamiast tłumika środkowego - tłumika przelotowego i na końcu zostanie wydeszek Remusa który o dziwo jest bardzo cichy, mam nadzieję że po tych modach wydeszek będzie lepiej " słyszalny ". Średnicę 55 chyba zostawię. Jeżeli to nie zda egzaminu to trzeba będzie postarać się o wydeszek z kwasówki 2,5 cala. Czy ktoś się orientuje jakie są koszty kompletnego wydechu do Audi - czyli nowy kolektor wydechowy i dalej do końca ??
Koszt zrobienia "baranka" to kosz zaczynający się od 1 500zł pod T, być może do N/A ceny są niższe.
Ja zapłaciłem za układ wydechowy od DP do końca 3 500zł kwasówka 2,5 cala. Kolektor żeliwny, ori.
Do seryjnego N/A najlepiej będzie pozostać przy ori rozmiarach.
Dużo na ten temat możesz dowiedzieć się na streetracing.pl
pozdro
Ja zapłaciłem za układ wydechowy od DP do końca 3 500zł kwasówka 2,5 cala. Kolektor żeliwny, ori.
Do seryjnego N/A najlepiej będzie pozostać przy ori rozmiarach.
Dużo na ten temat możesz dowiedzieć się na streetracing.pl
pozdro
hehe żartowniś .. ej bodzio, a gdzie się Twój wóz podzioł ?AUDI_A6 pisze:Tak oto kolejny przykład Pana który tylko pyta a nic nie przerabia. Pytając i zakładając nowe tematy myśli, że jest wielkim rezaczem, ale niestety nim nie jest. Pytał o wydech rok, temu a do dziś nawet nie zaglądał pod spód auta. Więcej gada niż robi, a w dodatku jeździ seryjnym wozem.
<rotfl2>