[ 80 b4 1z] nadmuch raz działa raz nie
-
- Forum Audi 80
[ 80 b4 1z] nadmuch raz działa raz nie
witam wszystkich Forumowiczów
ZAuwaZyłem w swoim autku problem jak w temacie iż nadmuch raz chodzi a raz nie , ogólnie przez prawie rok czasu użytkowania audi nie było z tym problemu , wszystkie biegi chodzą ale nie wiem czemu i dlaczego teraz cos sie dzieje i raz chodzą wszystkie a raz wcale żaden. Proszę Kolegów o pomoc
pozdrawiam
ZAuwaZyłem w swoim autku problem jak w temacie iż nadmuch raz chodzi a raz nie , ogólnie przez prawie rok czasu użytkowania audi nie było z tym problemu , wszystkie biegi chodzą ale nie wiem czemu i dlaczego teraz cos sie dzieje i raz chodzą wszystkie a raz wcale żaden. Proszę Kolegów o pomoc
pozdrawiam
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
zabiore sie za to dopiero jutro ale faktycznie jak nie działa i pukne w obudowe to zaczyna chodzic wiec pytanie moje takie gdzie można kupić takie szczotki i czy może będą pasować inne zebym miał szersze pole szukanie o nie chce rozkręcic i nie kupic nowych szczotek i jeżdzić całkiem bez wentylatora
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
zabrałem sie wkoncu za ten nawiew , szczotki kupiłem bez problemu wymieniłem i działa ale niestety przy dostawaniu sie do szczotek( choc szczotki były zupełnie gdzie indziej trzeba było si tylko rozejrzec) przez własna głupote rozwaliłem wiatrak pękł mi i teraz moje pytanie brzmi czy może to powodowac drgania w pracy bo jak chodzi na 4 to nie skłame ze poł deski drży a pękniecia zgrzałem i trzyma moim zdaniem w miarę dobrze czy może cos zle skręciłem lub czegos niezauwazyłem
pozdr
pozdr