AUDI_A6 pisze:Wuju nie denerwuj sie, liczą się chęci że chcesz pomagać :mrgreen:
maciekprus, a ja zadam głupie pytanie, jakie masz kolorki kabelków i jak to podpiąłeś?
AUDI_A6 - kolorki kabelków są nieistotne (czerwony z i bez kreski) dlatego, że nimi już przestałem się sugerować i podłączyłem miernik - dzięki temu wyeliminowałem nieprawidłowe podłączenie począwszy od samej kostki przy radiu...
ta sama odpowiedź do kolegi ,,grzegorz000"... podłączone jest wszystko OK - chyba że o czymś nie wiem (bo specjalistą nie jestem) i sprawdzanie miernikiem mija się z celem...
WUJO - tak podszedłem do tematu przy pierwszych głośnikach jakie miałem z tyłu i ten podłączony nieprawidłowo po 2 latach odmówił posłuszeństwa - charczy, trzeszczy i wogóle tragedia - może przypadek że akurat ten, ale wolałbym tych już nie spalić...

tylko że pewnie i tak zrobie tak jak piszesz, bo sprawa wydaje się tak dziwna, że aż nie do rozwiązania... może faktycznie musi tak być... tylko dlaczego...
PS obojętnie który podłącze odwrotnie to grają OK oba...
dzięki i mam nadzieję, że macie jeszcze jakieś pomysły,
[ Dodano: 2008-10-17, 13:11 ]
grzegorz000 pisze:sprawdz kolego zaczynając od kostki ISO poprawnośc połączenia przewodów głośnikowych z paskiem do paska a czysty do czystego i wyjdzie co jest nie tak... takie małe a chcą rozerwać bagażnik...?:-)
co do rozerwania to oczywiście przesadzam, ale muszę przyznać, że grają tak czystym basem (długo czytałem na temat głośników 6"x9" zanim padł wybór na te) że pozbyłem się subwoofera ze wzmacniaczem

Polecam