Problem z forum.
FF 2.0.0.17
styl xandred
Czyli co? Powinienem przejść na invision red?
Wcześniej go miałem i denerwowało mnie to, ze przy każdym temacie było Zobacz najnowszy post zamiast pełnej (kolorowej) koperty. Poradzili mi abym przeszedł na poprzedni styl. Po przejściu mam ten problem.
Co do preferencji to nie widzę tego na żadnym ze stylów. Gdzie to mogę znaleźć?
Skuciok, podaj mi swoje nastawy, tak abym mógł mieć już ten problem z głowy.
styl xandred
Czyli co? Powinienem przejść na invision red?
Wcześniej go miałem i denerwowało mnie to, ze przy każdym temacie było Zobacz najnowszy post zamiast pełnej (kolorowej) koperty. Poradzili mi abym przeszedł na poprzedni styl. Po przejściu mam ten problem.
Co do preferencji to nie widzę tego na żadnym ze stylów. Gdzie to mogę znaleźć?
Skuciok, podaj mi swoje nastawy, tak abym mógł mieć już ten problem z głowy.
- Danek
- Forum Audi 80

- Imię: Damian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
zserty, strona główna Forum. Masz tabele z poszczególnymi działami i pod ostatnią tabelą "Tuning i Rezanie..." po prawej stronie masz malućkimi literkami napisane "preferencje", a po lewej "Oznacz wszystkie fora jako przeczytane". Klikasz w "Preferencje" i tam sobie ustawiasz co Cię interesuje m.in. pod koniec: ilość tematów na stronę (tu wpisz sobie 1000), ilość postów na stronę (ja mam 50 i wystarczy), ilość postów do określenia popularny (jak uważasz, ja mam 50).
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
To uwaga ogólna, ktora pojawia się u wszystkich.spiczi pisze:Dziś zauważyłem ze pod większością profiloów użytkowników pisze takie cos:Jak to rozumieć? mamy pozmieniać swój profil?Skąd (Uwaga ! tu podaj miasto, woj, lub region):
Będzie widoczna 2 dni, aby userzy, którzy mają tam wpisane jakieś głupoty wiedzieli do czego to służy.
Następnie przywrócę po staremu "Skąd.
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Tak, miałem (czas przeszły). Uważam, że to nie jest pomocne userom.AUDI_A6 pisze:Doc, sam miałeś "skąd: PKA80" :mrgreen:
Albo próbować przemówić do rozsądku.IC69 pisze:trzeba by chyba zacząć bić po łapach
Co poradzić, skoro tam przebywataa a frano ma zza winkla.
Ja nie zamierzam zmuszać, dawać ostrzeżenia, banować itp.
Najnormalniej w świecie miło by było gdybyśmy wiedzieli, że Doc mieszka w okolicach W-wy, a Staszek w okolicach Gdańska.
Powiadam, że nikt nie musi dokładnie podawać swojego miasta. Może woli być incognito, niech poda zatem większe miasto w pobliżu.
- Danek
- Forum Audi 80

- Imię: Damian
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
Np. "z Polski"?Doc pisze:Powiadam, że nikt nie musi dokładnie podawać swojego miasta. Może woli być incognito, niech poda zatem większe miasto w pobliżu.
A może w ogóle wywalić w kosmos ten punkt profilu.
Trudno, żebyś komukolwiek miał dawać ostrzeżenia skoro niektórzy admini nic sobie nie robią z Regulaminu i Twoich próśb
Opcja skąd wydaje mi się na miejscu. Natomiast nie na miejscu jest wymuszanie wypełniania tego pola w profilu. Rozumiem intencje Doc'a i w zupełności się z nimi zgadzam.
Mnie interesuje inna pozycja w profilu: wiek. Powiedzcie mi po co to komu potrzebne?
I to powinno na tym się zakończyć.Ja nie zamierzam zmuszać, dawać ostrzeżenia, banować itp.
Najnormalniej w świecie miło by było gdybyśmy wiedzieli, że Doc mieszka w okolicach W-wy, a Staszek w okolicach Gdańska.
Mnie interesuje inna pozycja w profilu: wiek. Powiedzcie mi po co to komu potrzebne?