[all] jakie opony
[all] jakie opony
mam zamiar zakupic chociasz 2 sztuki mowych opon za ok 450 zł max za dwie szt
jaki bedzie najlepszy rozmiar na nasze drogi prosze o rady :mrgreen:
jak narazie miałem 205/60/15
jaki bedzie najlepszy rozmiar na nasze drogi prosze o rady :mrgreen:
jak narazie miałem 205/60/15
Witam! Znalazłem ten temat i w nim postanowiłem umieścić moje do Was pytanie. Mam zamiar już niebawem zakupić do mojego Avanta nowe oponki letnie...Dobry znajomy, u którego zawsze zaopatruję się, polecił mi opony marki Dayton D110 w cenie 175 zł/sztuka wraz z założeniem...Zachwalał je twierdząc, że pomimo tego, iż jest to jakaś nowość to do tej pory nie miał na nie żadnej reklamacji a sprzedaje tego dużo. Może ktoś z Was Koledzy i Koleżanki miał lub ma styczność z tymi oponami i mógłby podzielić się swoimi na ich temat opiniami? Czy są głośne, czy nie są śliskie, czy za szybko się nie ścierają? Wdzięczny pozostając- pozdrawiam!
- Skuciok
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Ostatnio w testach AutoŚwiata na opony letnie w rozmiarze 205 sytuacja przedstawia się tak, numertek = zajęte miejsce w porównaniu :
1. Continental PremuimContact 2 - 292 zł/szt
2. Bridgestone Turanza ER 300 - 302 zł/szt
3. Dunlop SP Sport FastResponse - 289 zł/szt
4. Kumho Ecsta SPT Ku3
5. Toyo Proxes CF1
6. Pirelli P7 - 337 zł/szt
7. Vredestein Sportrac3
8. Goodyear Excellence - 287zł/szt
9. Michelin Primacy HP
10. Hankook Ventus Prime K 105
11. Fulda Carat Progresso
ceny jakie podałem to ceny ze sklepu internetowego... >>Net Car<< rozmiaru opon 205/60R15...
Sklep ten bardzo polecam, zamawiasz oponki praktycznie na drugi dzień przywozi ci je kurier, płacisz kurierowi... przesyłka wliczona w cenę opon tak mi się zdaje, ja u nich kupiłem komplet zimówek Goodyear Ultragrip 7 195/65R15 i wszystko przebiegło wzorowo..., lepszych cen w mojej okolicy nie znalazłem.. nawet jak się zawozi potem gumiarzowi do założenia i wyważenia to się opłaca kupić w tym sklepie...
1. Continental PremuimContact 2 - 292 zł/szt
2. Bridgestone Turanza ER 300 - 302 zł/szt
3. Dunlop SP Sport FastResponse - 289 zł/szt
4. Kumho Ecsta SPT Ku3
5. Toyo Proxes CF1
6. Pirelli P7 - 337 zł/szt
7. Vredestein Sportrac3
8. Goodyear Excellence - 287zł/szt
9. Michelin Primacy HP
10. Hankook Ventus Prime K 105
11. Fulda Carat Progresso
ceny jakie podałem to ceny ze sklepu internetowego... >>Net Car<< rozmiaru opon 205/60R15...
Sklep ten bardzo polecam, zamawiasz oponki praktycznie na drugi dzień przywozi ci je kurier, płacisz kurierowi... przesyłka wliczona w cenę opon tak mi się zdaje, ja u nich kupiłem komplet zimówek Goodyear Ultragrip 7 195/65R15 i wszystko przebiegło wzorowo..., lepszych cen w mojej okolicy nie znalazłem.. nawet jak się zawozi potem gumiarzowi do założenia i wyważenia to się opłaca kupić w tym sklepie...