[80 B4 ABT]ABT by king:) Zegary z eSyy :)
-
- Forum Audi 80
Halogenik stracił życie przez moja głupotę, nie zabezpieczyłem drzwi od garażu + wiaterekSłonik pisze:A co sie stalo z prawym halogenem :?:
= bumm :cry:
Tak właśnie taką czarną operacje mam na myśliSłonik pisze:Jezeli to taka czarna operacja na grillu ma byc jak mysle to jak najbardziej <ok>
No niestety bedzie tak kuł do czasu zamontowania zderzaka od compiRoute 66 pisze:...piekny masz hak,szkoda,ze tak kluje w oczy
Lustereczka RSa :roll: ... powiem tak poluje na nie <ok>Route 66 pisze:Piekne soczewice,do kompletu lustereczka z RSa sie by przydaly
- rajdowiec86
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Wiec powiem na poczatek ze audiolka troszeczke sie zmienila od ostatniej prezentacji , a dokladniej troszke urosla dostala ode mnie zimowy <mikolaj> prezent w postaci nowego zawieszenia (powiem szczerze ze jazda "czyms" tak wysokim i miekim to nie lada wyzwanie ) glebusia weiteca lezy teraz sobie w garazu i odpoczywa przed nowym sezonem ... <ok>
W najbliższym czasie zaprezentuje zdjecia jak auto wyglada obecnie oczywiscie caly czas jest cos modzone , rezane i dokladane
na montaz czekaja miedzy innymi :
-dlugo poszukiwane lampki z serii colour edition na klape bagaznika
-gril w macie razem z pierscieniami (zobaczymy jak to wyjdzie) :roll:
-na zimowa pore oslona silnika z coupe (ori nie pasowala do zderzaka s2)
AKTUALNE ZDJECIA str.1
KLAKSON
W najbliższym czasie zaprezentuje zdjecia jak auto wyglada obecnie oczywiscie caly czas jest cos modzone , rezane i dokladane
na montaz czekaja miedzy innymi :
-dlugo poszukiwane lampki z serii colour edition na klape bagaznika
-gril w macie razem z pierscieniami (zobaczymy jak to wyjdzie) :roll:
-na zimowa pore oslona silnika z coupe (ori nie pasowala do zderzaka s2)
AKTUALNE ZDJECIA str.1
KLAKSON
chyba tam siedza ori 1.2 W <ok>jakie masz żaróweczki w pokrętłach nawiewów