[All] Alufelgi
[All] Alufelgi
witam koledzy pomozcie bo chce kupic jakies fajne aluski i nei wiem jakie:( co byscie proponowali. o to moja fura http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a23 ... 2d262.html
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2010, 10:15 przez marcin645, łącznie zmieniany 2 razy.
proponuje wbic na allegro i szukac'do wyboru do koloru' ja osobiscie takiego avanta widzial bym na czyms TAKIM albo cos z fajnym rantem,kwestia gustu..tobie ma sie podobac tylko radzil bym szukac czegos firmowego,raczej nie 'made in Taiwan'
Taak to co na niebiesko zazwyczaj jest linkiem a co do felg to radzil bym Ci poszukac na wlasna reke bo ciezko zeby ktos trafil akurat w Twoj gust,jesli nie allegro to jest masa sklepow,w sumie tysiace wzorow roznych producentow wystarczy w googlach wpisac 'felgi aluminiowe' i wybierac :mrgreen: jesli masz ok 1500 zl na ten cel to napewno od wyboru glowa Cie rozboli powodzenia
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
mi osobiście to jakieś z rantem by się widziały ale Ty najlepiej pooglądaj trochę fotek z Avantami w różnym felunku i zobacz co Ci najbardziej odpowiada, bo tak jak stoją luzem to nijak się ma do pasowania do auta (no i ważna sprawa to ET felgi)
do oglądania to poszukaj fur tutaj na stronie albo chociażby na www.Audi-Fansite.de
do oglądania to poszukaj fur tutaj na stronie albo chociażby na www.Audi-Fansite.de
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80