[ zloty] Spot - Lublin
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Siemka, :mrgreen: właśnie dotarłem do domku, i zapodaje foty,skompresowałem je troszkę i spakowałem, także każdy szybko powinien pliczek 7 MB sobie ściągnać, jakość jaka jest taka jest ale coś tam widać, link poniżej , co do Foto relacji to Rafi to w skrócie zrobił i więcej chyba nie trzeba
http://s004.wyslijto.pl/?file_id=38514745229819472661
PS. Chciałęm serdecznie podziękować wszystkim za przybycie na Spocik, dla niektórych pierwszy a napewno takie imprezy pozostają w pamięci, no i zachęcam do kolejnych bo jak tak dalej pójdzie będize można zabłysnąć na tle Lublina :mrgreen:
Pozdrawiam
http://s004.wyslijto.pl/?file_id=38514745229819472661
PS. Chciałęm serdecznie podziękować wszystkim za przybycie na Spocik, dla niektórych pierwszy a napewno takie imprezy pozostają w pamięci, no i zachęcam do kolejnych bo jak tak dalej pójdzie będize można zabłysnąć na tle Lublina :mrgreen:
Pozdrawiam
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No Panowie kto chętny? bo ja jutro i pojutrze trzaskam 12 godz. w pracy także dopiero popojutrze co najwyżej... a Spocik pierwsza klasa, no i trzeba ustalić termin kwietniowego bo nie wiem kiedy wolne brać :mrgreen: Proponuję 15 bądź 29 kwietnia terminy do ogólnej dyskusji 8-)Doc pisze:Kto mi na PW napisze krótkie sprawozdanie ?
gdzie dokladnie to bylo, Kto byl, ilu bylo, co robiliscie, co ciekawego, kiedy kolejny, co się stało, co się działo itp.
Dałbym niusa o tym
- czarek_d20
- Forum Audi 80
Witajcie jak czytam ogólne wrażenia ze spotu to super :lol: dzieki <rafi > za zamieszczenie fotek na forum <ponury> zdjęcia które robiłes od strony zamku są świetne.
Było super pogoda dopisała wspaniałe towarzystwo mozna organizować z takimi ludżmi nastepny spot.
jak to się mówi pierwsze koty za płoty.
hej.
Było super pogoda dopisała wspaniałe towarzystwo mozna organizować z takimi ludżmi nastepny spot.
jak to się mówi pierwsze koty za płoty.
hej.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Jacek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
- Kontakt:
tak! cobretti bylo zaj... cie - ząłuj ze Cie nie bylo :!: powiem wiecej teraz to tylko moze byc jeszcze lepiej :mrgreen:
jest plan aby kolejne spoty były wspolne dla wszystkich posiadaczy audi z Lublina i okolic :roll:
tzn, skupic klubowiczów z A3, A4 - z takich klubów jak LKT , audimanii.
Plany sa ambitne ale wydaje mi sie wykonalne!!!
po co robic spoty oddzielnie ???? jak mozna zrobic od czasu do czasu jeden a porzadny :!: :!:
jest plan aby kolejne spoty były wspolne dla wszystkich posiadaczy audi z Lublina i okolic :roll:
tzn, skupic klubowiczów z A3, A4 - z takich klubów jak LKT , audimanii.
Plany sa ambitne ale wydaje mi sie wykonalne!!!
po co robic spoty oddzielnie ???? jak mozna zrobic od czasu do czasu jeden a porzadny :!: :!: