[80 B3 1,8 PM] wachanie obrotów,gaśnie silnik,duzo pali itp
[80 B3 1,8 PM] wachanie obrotów,gaśnie silnik,duzo pali itp
Witam
Moj problem wygląda nastepująco kiedy zapalam samochód jest wszystko ok, lecz po pewnym czasie obroty wzrastaja do 2 tys a czasami rozna podczas jazdy na na luzie, czesto zdarza mi sie ze samochód sami mi gasinie i niemoge go odpalic (kiedy probuje go odpalic tzn. krece nim w kabinie cuje zapach benzyny i spalin mimo ze nie odpalił a nawet nie zakręcił) dopiero po jakis 5-10 min moge go odpalić a pozatym strasznie dużo mi pali.
Prosze o pomoc < co to za usterka co mam kupic>
pozdrawima
darck_18 ZST
Moj problem wygląda nastepująco kiedy zapalam samochód jest wszystko ok, lecz po pewnym czasie obroty wzrastaja do 2 tys a czasami rozna podczas jazdy na na luzie, czesto zdarza mi sie ze samochód sami mi gasinie i niemoge go odpalic (kiedy probuje go odpalic tzn. krece nim w kabinie cuje zapach benzyny i spalin mimo ze nie odpalił a nawet nie zakręcił) dopiero po jakis 5-10 min moge go odpalić a pozatym strasznie dużo mi pali.
Prosze o pomoc < co to za usterka co mam kupic>
pozdrawima
darck_18 ZST
Ostatnio zmieniony 26 mar 2007, 09:37 przez darck_18, łącznie zmieniany 2 razy.
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
i to moze byc przyczyna tych wszystkich moich kłopotow , i ze spalaniem , i gaśnięciem silnika i nierównym,i obrotami a tak wogóle zauważyłem ze to wszyst5ko zaczyna mi sie pojawiać po tym jak silnik sie rozgrzeje ,bo jak jest zimny to pracuje ok ,acha i jeszcze jak sprawdzałem gadzinki to zauwarzyłem ze cały czas podaje paliwo mimo ze jestna luzie i do dosyc sporo , tak na oko pali mi teraz z 18 l