[b3/b4] Lampy tylne - dobor, opcje
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
jezeli mowa o swiatłach tylnych to te z srebrne z bleda srebrna mi sie nie podobaja moze ktos by chciał miec takie http://www.audi-fansite.de/albums/2006_varel/081_G.jpg kture zreszta tez mi nie zabardzo sie podobaja amerykańce tez odpadaja według mnie najładniejsza dupcia to czerwone swiatła z bledą od cabrio albo cos takiego http://ziomus-talibanek.w.interia.pl/Tylna_klapa.jpg taka jest moja opinia oczywiscie cały czas muwie o swiatłach zeby ktos mi nie zazucił ze w tym pomarańczowym mi sie spoiler na klapie podoba :mrgreen:
Koras, okropne wyglądają te światła w pomarańczowej niuni :-x jak można tak oszpecić dupcie, mówię tutaj wyłącznie o światłach...
...najładniejsze rozwiązanie jakie znalazłem przypadkowo wczoraj czytając wątek naszego klubowicza UFOtm na forum www.rezacze.pl
...zdjęcia zapodane przez Szostiego
...jest to umbau świateł z Audi A8...dla mnie bajka...nic ładniejszego nie widziałem...
...najładniejsze rozwiązanie jakie znalazłem przypadkowo wczoraj czytając wątek naszego klubowicza UFOtm na forum www.rezacze.pl
...zdjęcia zapodane przez Szostiego
...jest to umbau świateł z Audi A8...dla mnie bajka...nic ładniejszego nie widziałem...
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
Tak tylko nie to zebym jakos krytykował bo to ladne bardzo nawet jest tyle ze jak sie patrze to na fotce to jeden np pasek idzie rowno jakies 4mm a puzniej zmniejsza sie na 1mm i dalej 2-3mm czy to tylko takie złudzenie ? nie odchodzą te paseczki ? nakleiłes to na seryjne lampy bez przerobek ? :lol: trzeba bylo zdjac lampy czy nie ?UFOtm pisze:paski ciete recznie na szerokosc 3-4 mm...
no nie powiem tez ładne
ciekawe czy tużo rezania by przy nich było chetnie bym sobie takie zrobił będe widziałem na Allegro za 80 żł a lampy za 120 pomyslimy
ciekawe czy tużo rezania by przy nich było chetnie bym sobie takie zrobił będe widziałem na Allegro za 80 żł a lampy za 120 pomyslimy
Ostatnio zmieniony 25 mar 2007, 21:26 przez Koras, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
UFOtm - no no teraz widze coś to nabroił z tym autkiem...zwracam honor ) ciekawy zabieg na lampach...ale raczej nie zrobię takiego czegoś ... ale i tak fajne to miałeś a co do linka http://www.audi-fansite.de/albums/2006_varel/081_G.jpg to naprawde piękne lampki...chciał bym widzieć jak na mojej czarnej to wygląda...kilka dni temu o takich lampach właśnie w tym poście pisałem .... Dzięki Koras