[80 B4 All] Poduszka powietrzna przy kierownicy
Jak odłączyć poduszkę powietrzną przy kierownicy Audi 80 b4.
Nie wiem jak się zabrać do zdjęcia kierownicy bo jest poduszka powietrzna i obawiam się że jak zacznę rozbierać to mi wybuchnie.Jak macie doświadczenia to opiszcie
Nie wiem jak się zabrać do zdjęcia kierownicy bo jest poduszka powietrzna i obawiam się że jak zacznę rozbierać to mi wybuchnie.Jak macie doświadczenia to opiszcie
Ostatnio zmieniony 26 paź 2008, 22:24 przez zamek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nic nie będzie wybuchac pod warunkiem że nie jest w pozycji zapłonu itd. po prostu bądź pewien że kluczyk nie jest w stacyjce.
z tyłu kierownicy są dwa torksy, odkręcasz i poducha ładnie wychodzi, jedyne co pozostaje to odpiąc kostkę. jest tam taka klamra - odpinasz i wyciągasz kostke. żadnej filozofii.
z tyłu kierownicy są dwa torksy, odkręcasz i poducha ładnie wychodzi, jedyne co pozostaje to odpiąc kostkę. jest tam taka klamra - odpinasz i wyciągasz kostke. żadnej filozofii.
normalnie to bym wątek wywalił do śmieci, ale ponieważ nie darowałbym sobie gdyby Cię zabiła poducha (a były takie przypadki) to informuję że najbezpiecznij jest odłączyć akumulator i odczekać kilka minut, poza tym tytuł tematu nie spełnia wymogów regulaminu, proszę o zapoznanie się z nim i stosowanie tagów :!:
temat poprawiony
Następnym razem temat źle nazwany leci w kosmos
temat poprawiony
Następnym razem temat źle nazwany leci w kosmos
Dzięki super pomogliście mi rozwiać mój poważny problem związany z poduszką . <ok>