[B3] Rezanie siłownika maski
siłownik maski
Oofol ty masz założony ten siłownik do gry nogami popraw to bo olej ci wyleje się z tego siłownika i lipa będzie
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Re: siłownik maski
Niestety muszę cię zmartwić montaż w taki a nie inny sposób wymyśliła fabryka - każda 80tka miała goleń szerszą u góry. Jeśli chodzi o wyciekanie oleju to jak siłownik "wyciągnie kopyta" to dopiero wtedy olej wyleci i nie ma znaczenia jak będzie założony. Ale póki jest szczelny nic mu się nie stanie. Montaż jest poprawny - jak nie wierzysz poproś kogokolwiek o foto z fabrycznie zamontowanym.jimmy1976 pisze:Oofol ty masz założony ten siłownik do gry nogami popraw to bo olej ci wyleje się z tego siłownika i lipa będzie
Dzięki za troskę
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- GreenGreen
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- GreenGreen
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Mobilek - ja też tak zrobiłem jak byś nie czytał topicu od początku
GreenGreen nie chodziło mi o te od klapy ale inne krótsze po prost... To moje przemyślenia bo jak widziałem w innych autach 2 siłowniki to zawsze były krótsze. Ale mogę się mylić i po dołożeniu prawego by się samo otwierało :mrgreen:
GreenGreen nie chodziło mi o te od klapy ale inne krótsze po prost... To moje przemyślenia bo jak widziałem w innych autach 2 siłowniki to zawsze były krótsze. Ale mogę się mylić i po dołożeniu prawego by się samo otwierało :mrgreen: