[B4 1.9 TDI] Padly kontrolki w liczniku a inne szaleja
[B4 1.9 TDI] Padly kontrolki w liczniku a inne szaleja
Witam mam problem z licznikiem dzisiaj wracając z uczelni w połowie drogi do domu przestał działać obrotomierz a potem zapaliła się kontrolka od oleju wiec się zatrzymałem i sprawdzałem olej wszystko ok:) odrazu ulżyło ale problem jest chyba z licznikiem bo po przekręceniu stacyjki nie mrugają żadne kontrolki pala się tylko airbag i długie:( gdy odpalę wszystko ok ale jak włączę światła to odrazu zapala mi się kontrolka od oleju gdy otworze drzwi kierowcy albo zgaszę światła kontrolka gaśnie. czy ktoś z was spotkał się z takim problemem? Licznik calutki sprawdzony płyta w porządku może to być wina autochecka?
wiec tak kontrolki i minicheck dalej nie dzialaja:( ale bylem dzisiaj u znajomego i podlaczylem u niego swoj licznik i tez nic nie bylo a jego u mnie dzialal normalnie. zaraz sie wezme za ogledziny mojego licznika i minichecka. Teraz mnie tylko ciekawi jaka mogla byc przyczyna takiego zachowania ze kontrolka zapalala sie wraz z zapaleniem swiatel a galsa po ich zgaszeniu lub zamknieciu dzwi.
[ Dodano: 2008-10-31, 19:56 ]
Witam problem zostal rozwiazany:) w liczniku i minichecku przelutowalem wszystko na nowo i wszystko dziala jak wczesniej. Niewiem jaka byla przyczyna awari? ale jak tylko sie powtorzy to zaczne szukac gdzies indziej. Temat mozna zamknac
[ Dodano: 2008-10-31, 19:56 ]
Witam problem zostal rozwiazany:) w liczniku i minichecku przelutowalem wszystko na nowo i wszystko dziala jak wczesniej. Niewiem jaka byla przyczyna awari? ale jak tylko sie powtorzy to zaczne szukac gdzies indziej. Temat mozna zamknac