fachowe określenie <mikolaj> .arden pisze:jest takie czarne cos co tez steruje ...
Jak pracuje na PB? Sprawdzałeś sondę lambda?
Chciałem zapytać czy miałeś wyciek i czy udało sie tobie zmniejszyć spalanie. Czekam na odp. Pozdrawiam.limal19 pisze:niema rownej pracy ale niejest az tak zeby go dusilo ale spostrzeglem wlasnie na kolektorze pod filtrem powietrza jest mokro ale niewiem czy to bezyna czy olej wkazdym badz razie to pali jak smok i musze cos z tym zrobic
witaj jeszcze nic z tym fantem niezrobiłem bo wciaz szukam ale kolega mały81 napisał mi zebym sprawdził czy niema wyciekow z gaznika ,zeby sprawdzic gume pod gaznikiem i czy pływak w nim nie tonie napewno to posprawdzam i moze ty tez powinienes to sprawdzic a potym pewnie trzeba go wyregulowacMiastoTG pisze:Witam.Podpinam się pod temat gdyż też mam problem z wysokim spalaniem benzyny.Auto raczej pracuje równo ale gdy chce gwałtownie przyśpieszyć auto dostaje muła.Moze faktycznie benzynka ucieka jakimś wężykiem.
Chciałem zapytać czy miałeś wyciek i czy udało sie tobie zmniejszyć spalanie. Czekam na odp. Pozdrawiam.limal19 pisze:niema rownej pracy ale niejest az tak zeby go dusilo ale spostrzeglem wlasnie na kolektorze pod filtrem powietrza jest mokro ale niewiem czy to bezyna czy olej wkazdym badz razie to pali jak smok i musze cos z tym zrobic