auto się znalazło :))
- bieniek1984
- Forum Audi 80

- barto-team
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- DawcaKielce
- Forum Audi 80

- DawcaKielce
- Forum Audi 80

w tym aucie to już chyba nie bede nic zakładał bo je sprzedam ale w nastepnym
założe ze 3 rodzaje zabezpieczen
i dodatkowo schowam do garażu 
i jeszcze jedna rzecz : jeden z "funkcjonariuszy operacyjnych" powiedział mi że dobrze jest w aucie mieć tel kom schowany ale włączony bo mogą w ciągu paru godzin zlokalizowac auto ... taki darmowy GPS
założe ze 3 rodzaje zabezpieczen
i jeszcze jedna rzecz : jeden z "funkcjonariuszy operacyjnych" powiedział mi że dobrze jest w aucie mieć tel kom schowany ale włączony bo mogą w ciągu paru godzin zlokalizowac auto ... taki darmowy GPS
-
Krzysztof_Suliko [usunięt
Witam.
DawcaKielce, ciesze się ze odnalazło się Twoje autko.
Z przykrością muszę stwierdzić, że w Krakowie nim dodzwonisz się na policje to już ukradną Ci auto. Jednej z minionych nocy widziałem na Bohaterów Września z 10go piętra jak krądną B3 pod sąsiednim blokiem, godzina 2:25... auto przyjezdne bo nigdy wcześniej go nie widziałem pod blokiem. Nim ktoś na policji raczył się obudzić i odebrać telefon auta już nie było, trwało to może 1,5 - 2 minut. Największy problem mieli aby wyjechac z pod bloku bo ktoś tą B3 zastawił. A w telefonie, "proszę czekać, proszę czekać" i tak w kółko.....
DawcaKielce, ciesze się ze odnalazło się Twoje autko.
Z przykrością muszę stwierdzić, że w Krakowie nim dodzwonisz się na policje to już ukradną Ci auto. Jednej z minionych nocy widziałem na Bohaterów Września z 10go piętra jak krądną B3 pod sąsiednim blokiem, godzina 2:25... auto przyjezdne bo nigdy wcześniej go nie widziałem pod blokiem. Nim ktoś na policji raczył się obudzić i odebrać telefon auta już nie było, trwało to może 1,5 - 2 minut. Największy problem mieli aby wyjechac z pod bloku bo ktoś tą B3 zastawił. A w telefonie, "proszę czekać, proszę czekać" i tak w kółko.....
Ostatnio zmieniony 01 lis 2008, 10:05 przez Krzysztof_Suliko [usunięt, łącznie zmieniany 1 raz.
- DawcaKielce
- Forum Audi 80

szkoda, ze zdążyli wydłubac te rzeczy ale gratuluje ze JEST odnalezione i nie rozbite <ok>DawcaKielce pisze:witam
auto sie znalazłow lesie pod kielcami , znalazł je przypadkowy grzybiarz brakowało paru części (felgi , reflektory , grill, całe audio , gałka zmiany biegów + skóra klakson z kierownicy , popielniczki )
na moje oko były to jakieś młode siurki i sami nie wiedzieli co brać
szczęście w nieszczęściu ze auto nie zostało spalone i ze wogóle się odnalazło![]()
Policja ( 3 radiowozy 6 policjantów) która przyjechała z psami stwierdzili ze trop urywa sie w pobliskiej wiosce
i że cięzko bedzie znaleźć sprawców , nie dziwie sie, że będzie im cięzko jak zamiast sie wziąsc do roboty to rozpalili sobie ognisko w pobliżu auta i piekli kiełbaski ...![]()
pozdrawiam
a ze trop sie urwał w tej wiosce, to ja mysle ze musieli byc drugim autem i tam po prostu wsiedli i odjechali gdzie psy tropiące zgubiły slad