[80 B4] Tylna kanapa Sedna / Avant
[80 B4] Tylna kanapa Sedna / Avant
Mam możliwość kupienia tylnej kanapy z zagłówkami od Avanta 93r.Ja mam sedana 94r. i nie wiem czy będzie pasowała.Czciłabym wymienić tylko oparcie, gdyż w nowej kanapie siedzisko jest podziurawione i przetarte.Nie mam możliwości podjechania i sprawdzenia tego w realu, bo osoba sprzedająca mieszka daleko. Sprzedawca nie umie mi powiedzieć, czy będzie oparcie pasowało, więc proszę o jakieś informacje czy da się to zamontować do sedana.Pozdrawiam i dziękuję.
Proszę zapoznaj się z regulaminem forum. Nie piszemy drukowanymi literami. Popraw proszę nazwę tematu albo zostanie on usunięty.
Proszę zapoznaj się z regulaminem forum. Nie piszemy drukowanymi literami. Popraw proszę nazwę tematu albo zostanie on usunięty.
Ostatnio zmieniony 01 lis 2008, 19:51 przez ducati, łącznie zmieniany 2 razy.
... No to widzę że nikt nie przekładał z avanta do sedana tylnej kanapy, to że nie pasuje idealnie to sam wiedziałem, myślałem tylko że może jest opcja to zrobić.
Musze sam podjechać do kogoś kto ma avanta i sprawdzić :!: i będę miał pewność bo w innym przypadku to temat będzie nadal nie wyjaśniony :roll:
Musze sam podjechać do kogoś kto ma avanta i sprawdzić :!: i będę miał pewność bo w innym przypadku to temat będzie nadal nie wyjaśniony :roll: