[90 AAN] 2,2 turbo 5x112 260KM 410Nm
nowa głowica i nie zbędne graty do niej
tak wygladala stara glowica ,,smietnik"
szlifierz długo nie widział tak zmasakrowanej głowicy nie wiem co do za czub robil przed nim ale tak sfrezowanych gniazd to nie da sie zrobić. Byly tak głęboko wyfrezowane ze zawór wpadł za głęboko i go przycięli kątówka od strony popychacza masakra w biały dzień :evil: :evil: :evil: :evil:
tak wygladala stara glowica ,,smietnik"
szlifierz długo nie widział tak zmasakrowanej głowicy nie wiem co do za czub robil przed nim ale tak sfrezowanych gniazd to nie da sie zrobić. Byly tak głęboko wyfrezowane ze zawór wpadł za głęboko i go przycięli kątówka od strony popychacza masakra w biały dzień :evil: :evil: :evil: :evil:
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
Widzę robota ładnie idzie do przodu, tylko podziwiac za wytrwałośc, ja teraz robię dokładnie to samo u siebie, ale nie wiem czy zdarzę przed zimą, nie wrzucam fotek do puki nie skończę:D, ale robię też zawieszenie i to co mechanicy potrafią zrobic z naszymi cackami to się w głowię nie mieści np. u mnie pospawane na sztywno drążki kierownicze i kopułki na wkładach przednich amorów:P, ale robota idzie do przodu:) tak trzymac panowie !! <kufel> za wasze zdrowie!
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Jesteś Wielkim Guru jeśli chodzi o Audine
Podziwiam Cię i gratuluję
Jadę na wczasy w lecie do Jastrzębiej Góry-zamawiam oglądanie Twojej audicy w Gdańsku
Ile ja bym dał by mi ktoś wpakował taki silnior+quatro do mojem audiny, mi już by wystarczył standard 230 kM
Ludzie tak myślę co by to było jak by firma Audi zaczęła produkować z powrotem Audi 90, oczywiście z silnikiem np. 2.0 TFSI 265 koników quattro i odpowiednią elektroniką i bajerami
Audi słynie z nowatorstwa
Ciekawe jak by się to sprzedawało
Było by to pierwsze na świecie takie posunięcie
Myślę że był by to strzał w dziesiątkę bo jeszcze nikt czegoś podobnego na świecie nie zrobił
Już widzę tą reklamę w stylu " powrót legendy o ponadczasowej sylwetce "
Podziwiam Cię i gratuluję
Jadę na wczasy w lecie do Jastrzębiej Góry-zamawiam oglądanie Twojej audicy w Gdańsku
Ile ja bym dał by mi ktoś wpakował taki silnior+quatro do mojem audiny, mi już by wystarczył standard 230 kM
Ludzie tak myślę co by to było jak by firma Audi zaczęła produkować z powrotem Audi 90, oczywiście z silnikiem np. 2.0 TFSI 265 koników quattro i odpowiednią elektroniką i bajerami
Audi słynie z nowatorstwa
Ciekawe jak by się to sprzedawało
Było by to pierwsze na świecie takie posunięcie
Myślę że był by to strzał w dziesiątkę bo jeszcze nikt czegoś podobnego na świecie nie zrobił
Już widzę tą reklamę w stylu " powrót legendy o ponadczasowej sylwetce "