[80 B3 1.8] Audiczka by kaczaza5 - Odjechała...
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Dzięki za słowa uznania.
Ja ją po prostu pokochałem i to chyba dlatego
Chciałem jeszcze porobić fotki w nocy :mrgreen: ale z powodu siajowego aparatu, oszczędzę Wam tego widoku ogólnie w środku wszystko co się świeci w serii podświetlane na czerwono zamiast marchewkowego + podświetlane klamki (przydatne przy powrotach z imprez )
Jeszcze tylko tylna popielniczka nie świeci, ale będzie świeciła :mrgreen:
Ja ją po prostu pokochałem i to chyba dlatego
Chciałem jeszcze porobić fotki w nocy :mrgreen: ale z powodu siajowego aparatu, oszczędzę Wam tego widoku ogólnie w środku wszystko co się świeci w serii podświetlane na czerwono zamiast marchewkowego + podświetlane klamki (przydatne przy powrotach z imprez )
Jeszcze tylko tylna popielniczka nie świeci, ale będzie świeciła :mrgreen:
- przemko1982
- Audi 80 Klub
przemko1982, one nie są malowane to folia na całej szerokości lamp wewnętrznych. Kiedyś była jeszcze na kierunkach, ale świeciło na mandatowo :roll:
Nie ukrywam, że wtedy te lampy podchodziły mi zdecydowanie lepiej niż obecnie
[ Dodano: 2008-11-05, 10:44 ]
Jak wiadomo nasze niunie nie lubią samotności, a jeżeli chodzi o przebywanie z rówieśnikami to nie mają raczej nic przeciwko :mrgreen:
Tak więc starszy brat ma starsza furkę, a młodszy nieco młodszą <ok> (gofer 3 lata młodszy)
Nie ukrywam, że wtedy te lampy podchodziły mi zdecydowanie lepiej niż obecnie
[ Dodano: 2008-11-05, 10:44 ]
Jak wiadomo nasze niunie nie lubią samotności, a jeżeli chodzi o przebywanie z rówieśnikami to nie mają raczej nic przeciwko :mrgreen:
Tak więc starszy brat ma starsza furkę, a młodszy nieco młodszą <ok> (gofer 3 lata młodszy)
-
- Audi 80 Klub
- bieniek1984
- Forum Audi 80
[80 B3 1.8] Audiczka by kaczaza5 ... zaręczyny ... :)
Jak wiadomo w życiu prawie każdego faceta, przychodzi taka chwila, że coś mu się dzieje w głowę i chce się ożenić
Ale wcześniej trzeba zrobić zaręczyny. Co za tym idzie trzeba kupić pierścionek - ja kupiłem kilka . Jeden podaruje mojej przyszłej żonce
A 4 pozostałe pierścionki dostała niuńka, tak aby była mi wierna
Ringi są od DIDO - polecam każdemu kto chce odmłodzić niuńke
Drugi licznik leży już w domku i czeka na nową zębatkę
Ale wcześniej trzeba zrobić zaręczyny. Co za tym idzie trzeba kupić pierścionek - ja kupiłem kilka . Jeden podaruje mojej przyszłej żonce
A 4 pozostałe pierścionki dostała niuńka, tak aby była mi wierna
Ringi są od DIDO - polecam każdemu kto chce odmłodzić niuńke
Drugi licznik leży już w domku i czeka na nową zębatkę