Witam.Mam problem który niedawno zauważyłem, a mianowicie nie ma podświetlania tablicy rejestracyjnej na żadnych światłach, dodam że żarówki są ok ich oprawy także jak i bezpiecznik, nie wiem gdzie to napięcie na kablach szarozielonych może ginąc.Jeśli spotkał się ktoś z takim problemem to proszę o wskazówki.
Proszę zapoznaj się z regulaminem - głownie z nazewnictwem tematów i stosowaniem w nich TAGów, w przeciwnym razie tematy będą leciały do kosza.
[B4 1Z] Brak podświetlania tablicy.
[B4 1Z] Brak podświetlania tablicy.
Ostatnio zmieniony 04 lis 2008, 20:13 przez emilos, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam kolego masz avanta wiec pewnie masz ten sam problem co ja mialem.Wiec zrob tak:Otwoz tylna klape i przy zawiasach masz wiazke kabli w gumnie oslonowej.Oswietlenie tablicy jest w lewej wiazce.Podejrzewam ze pewnie ci sie te kable zlamaly wiec sprawdz czy jest z nimi wszystko ok jesli nie to je polutuj.Gdy zamykasz i otwierasz klape te kable sie delikatnie zalamuja i po jakims czasie sie zlamna.Tak kolego bylo u mnie.Wiec sprawdz te kable jesli niebedziesz mogl tej gumy oslonowej sciagnac to ja najwyzej przetniesz.Ale powinna delikatnie ci sie odsunac.pozdrawiam