Witam, jestem tu nowy.
Mam problem z centralnym zamkiem pneumatycznym - czy ktoś ma może opis sygnałów sterujących w 12 pinowym (2x6) złączu sterującym pompą zamka? Z góry dziękuję.
[B4 '93] Sterownik centralnego zamka
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ta książka jest a http://www.centrum.audi80.pl/ i wiele innych ciekawych rzeczy, ale o sterowniku centralnego tam raczej nic nie ma. 8-)
Wiem, że jest i głównie dlatego pytam, żeby nie ciągnąć kilkudziesięciu MB na darmo... podkreślam, że chodzi mi o pompkę z "nowym" złączem 2x6pin + 2pin, bo opis "starej" 7 pinowej mam.
Nie było by problemu gdyby to było moje auto - ale auto jest kolegi a ja mam w domu tylko pompkę do sprawdzenia...
Dodano: 2007-03-28, 17:17
Dobra, problem rozwiązany, w sterowniku kompresora była przebita jedna dioda (1N4148) zabezpieczająca i tranzystor (BC337) sterujący przekaźnikimem.
Nie było by problemu gdyby to było moje auto - ale auto jest kolegi a ja mam w domu tylko pompkę do sprawdzenia...
Dodano: 2007-03-28, 17:17
Dobra, problem rozwiązany, w sterowniku kompresora była przebita jedna dioda (1N4148) zabezpieczająca i tranzystor (BC337) sterujący przekaźnikimem.