[All] Alufelgi i stalowe poszerzone
[All] Alufelgi i stalowe poszerzone
dopiero co wrocilem z wysp i wyjechalem audiczka z garazu i wpadlem na pare pomyslow mimo ze juz prawie ja sprzedalem... ale milosc do czterech kólek wygrała...
w tym momencie audik stoi na felgach 16" 7,5 et35 opona 205/45 wszystko fajnie... przelatalem na nich ponad 100 tys km ale postanowilem zmienic felge i prosze o porade bo nie mam pojecia co wlozyc.... wiadomo bbs rs hehe ale 5 tys nie wydam na felgi nie dzieki ;p cos fajnego na czym mozna latac po miescie a nie tylko na zloty
chce wlozyc jakies 15" szerokie 8,9 lub (10 ) cali, stalowe, aluminiowe hmm... sam nie wiem
audika zamierzam robic bardziej na culta wiec jakies felgi z przyczepy campingowej tez moga byc ;p hehe
obecne fele mozecie zobaczyc na moich starych fotkach na aucie w opisie ;p
czekam na sugestie... za wszystkie pomysły duzzzzeee
w tym momencie audik stoi na felgach 16" 7,5 et35 opona 205/45 wszystko fajnie... przelatalem na nich ponad 100 tys km ale postanowilem zmienic felge i prosze o porade bo nie mam pojecia co wlozyc.... wiadomo bbs rs hehe ale 5 tys nie wydam na felgi nie dzieki ;p cos fajnego na czym mozna latac po miescie a nie tylko na zloty
chce wlozyc jakies 15" szerokie 8,9 lub (10 ) cali, stalowe, aluminiowe hmm... sam nie wiem
audika zamierzam robic bardziej na culta wiec jakies felgi z przyczepy campingowej tez moga byc ;p hehe
obecne fele mozecie zobaczyc na moich starych fotkach na aucie w opisie ;p
czekam na sugestie... za wszystkie pomysły duzzzzeee
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2010, 13:28 przez godzio, łącznie zmieniany 2 razy.
http://www.opony.com/felgi_aluminiowe
proszę bardzo
proszę bardzo
wlasnie o taka pomoc mi chodzilo dzieki wielkie... buehhehehehewujo1 pisze:http://www.opony.com/felgi_aluminiowe
proszę bardzo
mysle bardziej o jakis 15" a wiecie jak z et z felgami od peugota wychodzi... pamietam raz mialem 16 od 307 z rantem i mialy 7,5 cala szerokosci i mimo malego rantu wystawaly i to sporo za nadkola... pewnie winne bylo et bo chyba 15 bylo jak dobrze pamietam...zjawa pisze:A może by tak poszerzona stalówka 16" z peżo307? <cieszy>
Jest cult i jest coś innego.. :mrgreen:
a ma ktos moze fotki jakies b3 z mocno poszerzonymi stalowkami? szukam wszedzie i lipa...
w ostatecznosci poleruje ori 15" od audi jakie mam na starszych fotkach i oponka 195/45 ale tamte fele maja tylko 6 calli szerokosci... wiec szerokie nie sa ((
Takie coś to www.chromowane.pl ale cena kosmos :mrgreen: