[Audi 80 B2]
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
Piotrek najpierw zajmij się blacha, tak jak już wcześniej napisali, później stan techniczny i silniczek i mówię Ci - pojeździsz nią długo. A i jeżeli chcesz jak to ująłeś stuningować ją to zajrzyj sobie viewtopic.php?t=303&postdays=0&postorder=asc&start=0 i nie stosuj tego co tu napisane i pokazane.
A B2 śliczna, kolorek ładny, u mnie w mieście koleś ma podobną tylko 3 drzwi i w takim samym kolorku i ją ma całą oryginalną i jest śliczna
A B2 śliczna, kolorek ładny, u mnie w mieście koleś ma podobną tylko 3 drzwi i w takim samym kolorku i ją ma całą oryginalną i jest śliczna
Moj staruszek miał kiedyś taką tylko czerwoniutką i z kremowym wnętrzem - mile ją wspominam. Od tamtej pory zakochał się w AUDI i po niej były 2 x 80 B3, a ja się zaraziłem
Dbaj o nią - ładny egzemplarz. I tak jak mówisz (troszkę ją zglebić, wzmocnić silniczek, poprawić blacharkę no i może jakieś głębokie kółko wstaw jak kolega z forum w żółtej ślicznej B2 - niestety nicku nie pamiętam)
Dbaj o nią - ładny egzemplarz. I tak jak mówisz (troszkę ją zglebić, wzmocnić silniczek, poprawić blacharkę no i może jakieś głębokie kółko wstaw jak kolega z forum w żółtej ślicznej B2 - niestety nicku nie pamiętam)
- przemko1982
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
- pawelbicz
- Forum Audi 80
Witam sąsiada :mrgreen:
Oby nie brakło Ci wytrwałości tak jak mnie <ok>
Jeśli chcesz ją doprowadzić do powiedzmy dobrego stanu, to nie jeden dzień i nie jedną noc przy niej spędzisz :lol: uwierz mi, wiem co mówię A kasiory se przygotuj ze dwie walizki <:P> Napisz coś więcej o niej, jaki motor itd.. Jak będziesz coś potrzebował to pisz PW zawsze w miarę mojego czsu coś pomogę, a i części sporo mam..Piotrus223 pisze:teraz to mam ochotę robić przy nim dzień i noc
Oby nie brakło Ci wytrwałości tak jak mnie <ok>
-
- Forum Audi 80
-
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80