Moje Audi Coupe
No jakby była q to bym sobie zakupił na zapas
Takie szybki uchylne można dorezać?
jmm zaglądam na Twoją stronkę bardzo często - duży szacun za wlożoną pracę. Mam nadzieję, że będzie się dalej pięknie rozwijać.
Ty mnie pewnie nienawidzisz bo nie wysłalem Ci fot ale napewno niebawem uda się spiknąc w kilka coupejek i wtedy obiecuję będziesz pierwszą osobą do której wyślę fotexy.
Pozdro
Obarek
jmm zaglądam na Twoją stronkę bardzo często - duży szacun za wlożoną pracę. Mam nadzieję, że będzie się dalej pięknie rozwijać.
Ty mnie pewnie nienawidzisz bo nie wysłalem Ci fot ale napewno niebawem uda się spiknąc w kilka coupejek i wtedy obiecuję będziesz pierwszą osobą do której wyślę fotexy.
Pozdro
Obarek
No na foty ciągle czekam.... :mrgreen:Obarek pisze:No jakby była q to bym sobie zakupił na zapas
Pozdro
Obarek
Co do szybek to też się zastanawiałem nad tym tematem.
Potrzebne są:
-panel sterowania na drzwi od Cabrio
-instalacja elektryczna do tego ustrojstwa
-dwie szyby boczne
-mocowania do słupków środkowych
-dwa silniki z dźwigienkami
-dwie nowe tylne poleczki
-dwie nowe uszczelki szyb
Ogólnie sprawa przebudowy wnętrza i elektryki to pikuś, ale wymiana szyb i uszczelek to już wyższa szkoła jazdy, niemniej jeżeli kiedyś trafiłbym na szrocie Coupete z takimi gadżetami w dobrej cenie to na pewno bym zrezał :mrgreen:
Wszyscy pokazują foty felg "na aucie", to ja się wyłamię i pokażę foty felg "w aucie"* :lol:
http://img508.imageshack.us/img508/1214/pict3748fp5.jpg
*niestety nie mam jeszcze oponek
http://img508.imageshack.us/img508/1214/pict3748fp5.jpg
Ostatnio zmieniony 27 mar 2007, 23:25 przez jmm, łącznie zmieniany 1 raz.
jmm, bardzo ładne te felgi
potwierdzam wypowiedz ,dekle oczywiscie sa?
potwierdzam wypowiedz ,dekle oczywiscie sa?
Ostatnio zmieniony 27 mar 2007, 23:27 przez wilu8, łącznie zmieniany 1 raz.
hyhy co tutaj robią moje browaki :lol:jmm pisze:Wszyscy pokazują foty felg "na aucie", to ja się wyłamię i pokażę foty felg "w aucie"* :lol:
http://img46.imageshack.us/my.php?image=86783570du2.jpg
sorrki za ot :oops:
Będzie pięknie
- ale 225 to troszkę odradzam ja się nie moge przeprosić z 215 i wydaje mi się że 225 to chyba będzie naprawdę ciężko na naszych koleinach.
Mam bardzo podobne AZEVY
Pozdro i grastulejszyn zakupu jakbyś jakieś źródełko tanich oponek wyczaił to daj znaka mi trzeba komplet 215 45 17
Obarek
- ale 225 to troszkę odradzam ja się nie moge przeprosić z 215 i wydaje mi się że 225 to chyba będzie naprawdę ciężko na naszych koleinach.
Mam bardzo podobne AZEVY
Pozdro i grastulejszyn zakupu jakbyś jakieś źródełko tanich oponek wyczaił to daj znaka mi trzeba komplet 215 45 17
Obarek