Audi 80 Avant Quattro (RS2 Replica) 1.9 PD 250 hp 451 nm
panowie dziek za komentarze i uznanie , jak autko niepójdzie to dalsze mody sie szykują , strojonko i to http://www.allegro.pl/item460161667_aud ... avant.html
tylko w kolorze niebieskim <ok>
tylko w kolorze niebieskim <ok>
http://cgi.ebay.pl/AUDI-RS2-Recaro-el-S ... otohosting
a może takie też chyba od RS2
a może takie też chyba od RS2
masz racje niedość że niewygląda to najlepiej to jeszcze są niewygodne dlatego bedzie zmiana na oriAUDI_A6 pisze:No w końcu będzie ładne wnętrze, to co teraz szczerze tak jakoś kupy się nie trzyma, choć mimo wszystko nie jest złe
tak od audi rs2 ale ja wole te niebieskiewujo1 pisze:a może takie też chyba od RS2
narazie licznik zostją już sie przyzwyczaiłewujo1 pisze:ale jedynie co mi wadzi to ten licznik od vw ale twój samochód twoja sprawa
nowy gadżet m.in xenon fotki poniżej
i przyszła zima :shock: :shock: :shock: :shock:
quattro, ogromny szacunek za pomysl mody kase i prace wlozona w projekt. To forum jest bardzo ortodoksyjne i zastanawiam sie dlaczego. To co zrobiles z autkiem jest godne podziwu a nie jadowitych komentarzy.
Osobiscie nie podoba mi sie to jak ludzie traktuja cudza prace. Ciekawe ilu z malkontentow kupilo taniej markowe ciuchy albo zegarki;)
Trzymaj tak dalej <ok>
Osobiscie nie podoba mi sie to jak ludzie traktuja cudza prace. Ciekawe ilu z malkontentow kupilo taniej markowe ciuchy albo zegarki;)
Trzymaj tak dalej <ok>
dzięki kolego za miłę słowa , napisze to co już kiedyś pisałem samochód modze tylko i wyłącznie dla siebie a komentarze są różne tak jak ludzie którzy je piszą jednym podoba sie kombi innym coupe , jednym subaru a innym tico tak więc nie ma co każdy wyraża swoje zdanie i powinno sie je uszanować własnie po to jest forum by każdy mógł wyrazić swój pogląd i ma do tego prawo ...McQueen pisze:quattro, ogromny szacunek za pomysl mody kase i prace wlozona w projekt. To forum jest bardzo ortodoksyjne i zastanawiam sie dlaczego. To co zrobiles z autkiem jest godne podziwu a nie jadowitych komentarzy.
Tak czy siak audi zostaje i bedzie sie działo <ok>
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
mnie tam też się bardzo podoba. Jak widze taki nakład pracy no i pewnie gotówki to jestem pełen podziwu, a to co napisał McQueen to święta prawda, mało kto tu wyskakuje z oryginalnym rs-em, a do krytyki to pierwsi, szkoda że nie napisał nikt jeszcze po co robić z tego zwykłego avanta i to w dieslu RS2 - lepiej sprzedaj i kup oryginał ? Takie są najlepsze. Jeszcze raz gratuluje włożonej pracy i efektu i pozdrawiam <ok> Mam nadzieje że sprzedasz szczęśliwie i kupisz RS2
quattro jak tam strojenie autka ? powiem szczerze, że chyba masz pecha... silniczki AWX/ASZ przy takich gratach jak masz powinno wypluć około 230PS/450 NM.... Jakie masz pompki u siebie AL'ki ? TTC to przecież bratnia firma CompSportu trochę to dziwne przeciez nie takie silniki stroili....
I tak dodam na marginesie... sraj na RS2 ja bym się nie zamienił na nic mając torsena i 1.9 PD, i nie ważne co ludzie gadają :!:
I tak dodam na marginesie... sraj na RS2 ja bym się nie zamienił na nic mając torsena i 1.9 PD, i nie ważne co ludzie gadają :!: