[1.9TDI 1Z] Czy pasek rozrządu może przeskoczyć?.
-
- Forum Audi 80
[1.9TDI 1Z] Czy pasek rozrządu może przeskoczyć?.
czy ktoś moze mi powiedziec czy jest mozliwe zeby pasek rozrzadu przeskoczyl
Na początek proszę zapoznaj się z regulaminem a głównie z nazewnictwem tematów, następnym razem źle zatytułowany wątek poleci od razu do kosza.
Na początek proszę zapoznaj się z regulaminem a głównie z nazewnictwem tematów, następnym razem źle zatytułowany wątek poleci od razu do kosza.
Ostatnio zmieniony 30 gru 2008, 16:58 przez waski12345, łącznie zmieniany 2 razy.
ja znam taki przypadek ze gosciu wracal oplem kadetem 1.6d okolo 100km do domu i auto dziwnie sie zachowywalo tzn brakowalo mocy, silnik glosnoklekotal, nierowno pracowal ale gosciu nie mial innego wyjacia tylko musial dojechac do chaty jak dotarciu na miejsce sciagnal obudowe paska rozrzadu i sie okazalo ze 1/3 zebow na pasku nie bylo :shock: ja nie wiem jak dojechal ale dojechal zmienil pasek i jezdzil dalej :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
to myszy ci sie pchaja do rozrzadu?? no niezle... a pasek jak najbardziej moze przeskoczyc z niewiadomego powodu, moga sie zeby sciac, takze lepiej pilnowac wymiany...karol121 pisze:ja mialem osłonke i pasek przeskoczyl jak odpalalem silnik a przyczyna była mala myszka ktora znalazla sie miedzy paskiem a kolem rozrzadu :mrgreen: