Napotkani koledzy
Gruszka, Przyznaje się bez bicia, kolegę widziałem już we wstecznym lusterku bo się pozamienialiśmy pasami, tylko nie wiedziałem czy klakson był do mnie czy na mnie i tak się zastanawiałem wczoraj czy to aby nie jakiś klubowicz mnie upolował. Wlepy jednak duuużo dają. Pozdrawiam i do następnego klaksonu :mrgreen:
Tak tak, szczególnie po czarnych soczewach i pomaranczowych postojowkach ciezko mnie poznac jak jade z przeciwka :lol:DRED pisze:Słonik napisał/a:
SCK, a ja sie z toba na zgierskiej na wysokosci lisciastej ostatnio dwa razy mijalem ale ty to chyba slepy jestes
to raczej Ty masz mało rozpoznawalne auto
klakson musiał być tak dla pewności czy kolega z klubowej Audiczki oby mnie zauważył <ok> <ok> <ok> pozdrowionkabenek77 pisze:Gruszka, Przyznaje się bez bicia, kolegę widziałem już we wstecznym lusterku bo się pozamienialiśmy pasami, tylko nie wiedziałem czy klakson był do mnie czy na mnie i tak się zastanawiałem wczoraj czy to aby nie jakiś klubowicz mnie upolował. Wlepy jednak duuużo dają. Pozdrawiam i do następnego klaksonu :mrgreen: