Audio w b3 - wybor glosnikow
Audio w b3 - wybor glosnikow
Witam naczytałem się tylu tutaj znawców, fachowaców...
Ale dalej nie wiem co tam zamontować .
Kupiłem Pioneera DEH - 2000MP pod szyba seryjnę głośniki,jakoś grają;)
Ale , nie mam pomysłu co z tyłem.... tam tylko chyba 13 wejda?Ma to jaki sens, Prosze o porady uzytkowników.
Ale dalej nie wiem co tam zamontować .
Kupiłem Pioneera DEH - 2000MP pod szyba seryjnę głośniki,jakoś grają;)
Ale , nie mam pomysłu co z tyłem.... tam tylko chyba 13 wejda?Ma to jaki sens, Prosze o porady uzytkowników.
Ostatnio zmieniony 23 gru 2011, 17:27 przez Kyjo#81, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja mam z przodu 10 a z tyłu 16,5 w półce wycinane i jest ok.
Kyjo#81, jeżeli potrzebujesz fachowych rad to pytaj kolegów AUDI_A6 on jest specjalistą, ewentualnie Doc, ja po konsultacjach na forum z Dociem kupowałem.
To wtedy balans się ustawia.ramzes13 pisze:W dodatku czesto osoby z tylu narzekajo ze za glosno.
Kyjo#81, jeżeli potrzebujesz fachowych rad to pytaj kolegów AUDI_A6 on jest specjalistą, ewentualnie Doc, ja po konsultacjach na forum z Dociem kupowałem.
No tak, ale majac 10 na podszybiu to nie to )a.milewski.mm pisze:Ja mam z przodu 10 a z tyłu 16,5 w półce wycinane i jest ok.
To wtedy balans się ustawia.ramzes13 pisze:W dodatku czesto osoby z tylu narzekajo ze za glosno.
Tyle razy było pisane o tym że montowanie głośników w tylniej półce nie ma Sensu!!!
Jak chcesz juz montować to zasnanów sie o wsadzeniu coś do dzwi przednich.
P.s Władzo, może warto było by napisać jakis artk, na temat montowania głosników w półce tylniej i podkleic do ważnych tematów, dzięki temu nie będzie więcej takich dziwnych tematów- Taka moja skromna sugestia <ok>
Jak chcesz juz montować to zasnanów sie o wsadzeniu coś do dzwi przednich.
P.s Władzo, może warto było by napisać jakis artk, na temat montowania głosników w półce tylniej i podkleic do ważnych tematów, dzięki temu nie będzie więcej takich dziwnych tematów- Taka moja skromna sugestia <ok>
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Jeśli już tak chcesz te głośniki w półkę to pakuj 16cm lub 6x9.
piku, wiesz ludzie chcą zakładać głośniki w półkę bo one grają efektownie czyli głośno i robią hałasu w ciul i na tym to polega. Wystarczy kupić głośnik i wsadzić bez taszek itp więc takie pytania na pewno będą się powtarzać i coś z tym trzeba zrobić.
Ale jak chcesz możesz wystrugać jakiś artykuł na ten temat. Zrobimy z niego pożytek.
Co do głośników to było mówione na forum dużo dużo razy wiec polecam użycia szukajki.
piku, wiesz ludzie chcą zakładać głośniki w półkę bo one grają efektownie czyli głośno i robią hałasu w ciul i na tym to polega. Wystarczy kupić głośnik i wsadzić bez taszek itp więc takie pytania na pewno będą się powtarzać i coś z tym trzeba zrobić.
Ale jak chcesz możesz wystrugać jakiś artykuł na ten temat. Zrobimy z niego pożytek.
Co do głośników to było mówione na forum dużo dużo razy wiec polecam użycia szukajki.
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Kolega Kyjo#81 zaczął od złej strony. Nie powiedział co che osiągnąć i jakim budżetem dysponuje.
jak podasz powyższe to możemy podyskutować. Ale jak widać to nie studiowałeś zbyt dokładnie tematów - ja sam pisałem o tym kilkanaście razy... W tył wejdą 165mm ale jak ktoś słusznie zauważył wyżej trzeba powiększyć otwory /o jakiś1cm/ i nowe maskownice będą też konieczne.
jak podasz powyższe to możemy podyskutować. Ale jak widać to nie studiowałeś zbyt dokładnie tematów - ja sam pisałem o tym kilkanaście razy... W tył wejdą 165mm ale jak ktoś słusznie zauważył wyżej trzeba powiększyć otwory /o jakiś1cm/ i nowe maskownice będą też konieczne.
Fundusz - 200 zł
Myslę, żeby z tyłu dochodził jakiś przyjemny basik i tyle .NIe jestem miłosnikiem wielkiego Łomotu... chodzi mi o jakościowy dzwiek.
Przód 10 i sprawuja się Ok, tylko ten tył ...coś musze tam włozyć
Ale nie koniecznie chodzi tutaj o wielki hałas, wole jakość
- jakiś ładny basik ))
o wzmacniaczu też nie marzę
Myslę, żeby z tyłu dochodził jakiś przyjemny basik i tyle .NIe jestem miłosnikiem wielkiego Łomotu... chodzi mi o jakościowy dzwiek.
Przód 10 i sprawuja się Ok, tylko ten tył ...coś musze tam włozyć
Ale nie koniecznie chodzi tutaj o wielki hałas, wole jakość
- jakiś ładny basik ))
o wzmacniaczu też nie marzę