[all] ilu nas jest w tym lubuskim
wili maseczka jeszcze czeka bo Mariusz ma jak zwykle poślizg z lampami
ale jutro maja być i zawożę mu wszystko niech składa
jaszcze tylko chłodnicy z wentylatorem szukam
a odnośnie miejsc to jestem z Nowej Soli, mieszkam w Niedoradzu, a studiuje tez w Zielonej więc można się gdzieś spotkać ;p
Prezes a gdzie studiujesz?? na którym kampusie??
pozdro
ale jutro maja być i zawożę mu wszystko niech składa
jaszcze tylko chłodnicy z wentylatorem szukam
a odnośnie miejsc to jestem z Nowej Soli, mieszkam w Niedoradzu, a studiuje tez w Zielonej więc można się gdzieś spotkać ;p
Prezes a gdzie studiujesz?? na którym kampusie??
pozdro
No to widze temacik nareszcie sie rozkręcił to może sie spotkamy pod marketem w sobote lub niedziele... ? Ide na nocke do pracy wiec by mi pasowało :mrgreen: aha i wolne mam poniedziałek wtorek wiec tez by mi pasowało co wy na to spotkanie na spontanie no chyba ze składamy ekipe na wiosne ... ? :mrgreen:
szula no to ja bym sie z checia pisal na male spotkanie potem mozna zawsze cos wiekrzego zrobic ale jak wiadomo poczatki nie sa najleprze:( ni by pasowalo w tygodniu bo jestem na uczelni a na weekendy pracuje wiec nie dam rady:( co do czesci to u siebie w gozdnicy mam sasiada ktory ma schrot:) i ma 2x90B3 i chyba 3x80B3 wiem ze jedna pest tylko leciutko puknieta w lampe reszta jest ok ale rewelacji nie ma juz wszystki obczailem:) ja swoje fanty to z jednej A6 C5 wykrecalem jak byscie chcieli to mam pare fantow na allegro "prezes.pl"