[all] ilu nas jest w tym lubuskim
- Daniello85
- Audi 80 Klub
2 dni to raczej nie wypali ale jak by tak dobrze pomyslal i byli by chetni to przeciez nie ma problemu w zielonej w akademikach jest duzo wplnych pokoi a z tego co wiem to nacka kosztuje ok 14-16zl:) no i do tego jest przeciez tor w kisielinie jak jest wiecej autek to mozna sporo zejsc z ceny:D
No wlasnie wiem ze juz ktos skore podwedzil:) ja tam poluje na jakiegos avanta w skorze:) ale jak narazie nic nie maja nieraz chlopaki nie wiedza co sprzedaja:) kupilej od nich kiere z poducha za 200zl + 200 nowa skora z obszyciem:D
wracajac do spotu to co powiecie na poniedzialek? mi pasuje kazda godzina bo mam tylko wyklady:D
Jesli sa chetni to moge zorganizowac nocleg w akademiku:) i male co nie co
No wlasnie wiem ze juz ktos skore podwedzil:) ja tam poluje na jakiegos avanta w skorze:) ale jak narazie nic nie maja nieraz chlopaki nie wiedza co sprzedaja:) kupilej od nich kiere z poducha za 200zl + 200 nowa skora z obszyciem:D
wracajac do spotu to co powiecie na poniedzialek? mi pasuje kazda godzina bo mam tylko wyklady:D
Jesli sa chetni to moge zorganizowac nocleg w akademiku:) i male co nie co
Wiec panowie jesli wiekrzosci odpowiada niedziela to nie ma co kombinowac trzeba sie jakos umowic na ktoras niedziele i sie spotkac :mrgreen: tak jak piku pisal jemu w tym tygodniu nie pasuje to moze za tydzien to bedzie 23 listopada w godzinach popoludniowych
chyba ze za tydzien pasuje wan w sobote to tez juz kazdy by sobie wyskrobal troche wolnego czasu:)
piku a nie dal bys rady w ta niedziele w godzinach popoludniowych 16-17?
chyba ze za tydzien pasuje wan w sobote to tez juz kazdy by sobie wyskrobal troche wolnego czasu:)
piku a nie dal bys rady w ta niedziele w godzinach popoludniowych 16-17?