Audi B3 By GajoS ['] (pozostałości NA Sprzedaż str.12 )
Ładna sztuka, ale miejscami to żeś chłopie przekombinował.
Grill to kompletna porażka! Czym prędzej zakładaj ori, ale bez znaczka.
Do dymionych przednich kierunków będzie trzeba pomalować ramki reflektorów.
Tylne kierunki lepiej zostaw oryginalne póki nie zdobędziesz czerwonych od Avanta, ewentualnie zestaw Tresera. Nie zapomnij o blendzie.
To tyle narzekania. Tak na osłodę - podoba mi się końcówka tłumika. Felunek też w porządku.
O ile masz obniżoną zawiechę?
Grill to kompletna porażka! Czym prędzej zakładaj ori, ale bez znaczka.
Do dymionych przednich kierunków będzie trzeba pomalować ramki reflektorów.
Tylne kierunki lepiej zostaw oryginalne póki nie zdobędziesz czerwonych od Avanta, ewentualnie zestaw Tresera. Nie zapomnij o blendzie.
To tyle narzekania. Tak na osłodę - podoba mi się końcówka tłumika. Felunek też w porządku.
O ile masz obniżoną zawiechę?
no tez tak sie zatanawiam nat wywaleniem ale miałem szpare pomiedzy maska a lampami i grilem no i mie strasznie wnerwiała , to se to załozyłem a te blendy co sa na allegro http://moto.allegro.pl/item472892273_au ... uning.html to bypasowała?? bez przerabiania?? a i przy tych lampach rameczki to mam zamiar włanie 8-) tylko czasu brak a duzo roboty przy rozbiurce a jak myslicie jak by wygladały lampy jak bym je przyciemnił folja czarna ta do przyciemniania lamp zswsze tanszy koszt ;] a o ile obnizony to nie wiem juz takiego kupiłem 8-) :mrgreen: ale na moje oko 40
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
A to auto ja znam, jeszcze miesiąc temu nawet nią jeździłem. <ok> Autko jest ładne chociaż ma swoje różne bolączki. Osobiście mi się bardziej podobała przed Twoimi zmianami - ale to jest tylko moje zdanie.
Na Twoim miejscu - jeśli chcesz już coś modzić to zrób to raz a dobrze:
- masz dymione kierunki? ramki lamp także pomaluj i ewentualnie zmień grill na taki bez znaczka, lub pomaluj znaczek na czarno - będzie bandit edition
- kierunki na tył czarne nie pasują w ogóle, kup od avanta B4 czerwone i będzie cacy, ewentualnie czarne całe lampy TRESERa lub HELLA
- wydech - ... a niech już zostanie
- podświetlenie zegarów - zdecyduj się - albo niebieskie, albo czerwone...
- autko jest obniżone - to na plus, ale opony masz zdecydowanie za duże. :mrgreen:
- a co do tuby w bagażniku - to gra w ogóle? Bo jednak w B3 konstruktorzy solidnie odizolowali bagażnik od przedziału dla ludzi - pionowy zbiornik paliwa, stalowa przegroda, kanapa...
Pozdrawiam. 8-)
Na Twoim miejscu - jeśli chcesz już coś modzić to zrób to raz a dobrze:
- masz dymione kierunki? ramki lamp także pomaluj i ewentualnie zmień grill na taki bez znaczka, lub pomaluj znaczek na czarno - będzie bandit edition
- kierunki na tył czarne nie pasują w ogóle, kup od avanta B4 czerwone i będzie cacy, ewentualnie czarne całe lampy TRESERa lub HELLA
- wydech - ... a niech już zostanie
- podświetlenie zegarów - zdecyduj się - albo niebieskie, albo czerwone...
- autko jest obniżone - to na plus, ale opony masz zdecydowanie za duże. :mrgreen:
- a co do tuby w bagażniku - to gra w ogóle? Bo jednak w B3 konstruktorzy solidnie odizolowali bagażnik od przedziału dla ludzi - pionowy zbiornik paliwa, stalowa przegroda, kanapa...
Pozdrawiam. 8-)