[80 B4 ALL] Problem z podświetlaniem licznika i nawiewów
[80 B4 ALL] Problem z podświetlaniem licznika i nawiewów
Witam wszystkich
Wysiadło mi podświetlanie zegarów i pokręteł nawiewów podczas wymiany żarówki od podświetlania pokręteł nawiewów. Chyba zrobiło mi gdzieś zwarcie. Bezpiecznik są ok ponieważ działa podświetlanie schowka. Gdzie szukać usterki proszę o pomoc. Z góry dziękuję
za rady.
Wysiadło mi podświetlanie zegarów i pokręteł nawiewów podczas wymiany żarówki od podświetlania pokręteł nawiewów. Chyba zrobiło mi gdzieś zwarcie. Bezpiecznik są ok ponieważ działa podświetlanie schowka. Gdzie szukać usterki proszę o pomoc. Z góry dziękuję
za rady.
Spoko loko luz i spontan, z tego co pamiętam to chyba 1,2 W takie podłużne bez kołnierza tylko wsuwane, ale nie wiem jakie tam jest oznaczenie tych żaróweczek
A bo zapomniałem jakby nie chciały te pokrętełka wyjść tak jak pisałem, to możesz jeszcze spróbować delikatnie je podważyć, po stronie przeciwnej do białej strzałki
A bo zapomniałem jakby nie chciały te pokrętełka wyjść tak jak pisałem, to możesz jeszcze spróbować delikatnie je podważyć, po stronie przeciwnej do białej strzałki
Ostatnio zmieniony 17 lis 2008, 19:23 przez kaczaza5, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [80 B4 ALL] Problem z podświetlaniem licznika i nawiewów
pewnie spalila sie sciezka na plycie licznika ja tak mialem poszla sicezka co idzie do potencjometra od jasnosci podswietlaniarychupk pisze:Witam wszystkich
za rady.